- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.881
onların uyanmaları değilde benim uyanmam öğleni buluyorEvettt yaaa bende çalışınca öyleydiii hadtasonu annem kardeşim uyanmaları öglen buluyorduben ise sabahh 8 9![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onların uyanmaları değilde benim uyanmam öğleni buluyorEvettt yaaa bende çalışınca öyleydiii hadtasonu annem kardeşim uyanmaları öglen buluyorduben ise sabahh 8 9![]()
Hahahahaha ben tam tersini anlamışım demekkii uyu bacımmmm bi haftasonun varonların uyanmaları değilde benim uyanmam öğleni buluyor![]()
işim olmadığı sürece uyuyorum ben kalkana kadar kahvaltı da hazırlanmış oluyor ilerde kocamdan da beklerim ben bunuHahahahaha ben tam tersini anlamışım demekkii uyu bacımmmm bi haftasonun var![]()
teşekkür ederimmmm joummmmmYeeee anammm oohhh sfiyet olsun aşkuummm
salata ayran oh misssayran var mıydı yanında
ohhh yarasın afiyet bal şeker şifa olsunsalata ayran oh misss![]()
Görmüş oldun iste boşver canım zaten bu devirde kimseye güvenme bakarsın yüzüne gülerler bakarsın arkandan iş çevirirler boşverteşekkür ederim parem![]()
benim takıldığım noktada o oldu zaten yoksa doğum günümü kutlasa ne kutlamasa ne ama verdiğin değeri alamamak kötü, güven sorunumda buradan geliyor işte insan arkadaşlarına güvenemiyorken tanımadığı birine nasıl güvensin
Ye de az ye.minnosun düğün sonrası bol bol ye araya nohutu sıkıntırsabah ki çiğ köftenin üstüne öğlen mercimekli köfte yedim![]()
Yerimmm seni paremmm![]()
Ayransız asla nanede olursa ohh misssohhh yarasın afiyet bal şeker şifa olsunayransız gitmez çünkü ayran önemli
![]()
parem 4 topak yedikGörmüş oldun iste boşver canım zaten bu devirde kimseye güvenme bakarsın yüzüne gülerler bakarsın arkandan iş çevirirler boşver
Ye de az ye.minnosun düğün sonrası bol bol ye araya nohutu sıkıntır
![]()
Hahha iyi olmuş dört ye üç yeAyransız asla nanede olursa ohh misss
parem 4 topak yedik![]()
ay parem kahkaha atım ye ye ye çıtır çıtırHahha iyi olmuş dört ye üç ye
Lavasin içine koy ye evlendiğin zaman ohhh doldur doldur ye![]()
Heeeheee cok beklersinnnnişim olmadığı sürece uyuyorum ben kalkana kadar kahvaltı da hazırlanmış oluyor ilerde kocamdan da beklerim ben bunu![]()
aşçılar evde yapmıyormuş bir de karısının yaptığına laf ediyormuş yok ben almıyım aşçı kocaHeeeheee cok beklersinnnn
Kemik gibi kuruyup gidersin sonra
Aşçı koca bull kendine çok rahattlarsın vallahaa
Yok kızz beraber hazırlarsınız öyle düşünme bak benim 4 sene oldu bazen beraber hazırlarızz bazen o hazırlar ben çok yoegun olduğumdaaşçılar evde yapmıyormuş bir de karısının yaptığına laf ediyormuş yok ben almıyım aşçı koca
ben hazırlarım artık napıyım kocamda öğleye kadar uyur![]()
adamı önce buluyımda sonra bunları konuşuruz yineYok kızz beraber hazırlarsınız öyle düşünme bak benim 4 sene oldu bazen beraber hazırlarızz bazen o hazırlar ben çok yoegun olduğumda
Aşçı tabiii anlaşmakta çok zorr
Adamı alıştırma beraber uyanın hemen sen kalkıp mutfağa gitme vallahaa döverim seniii
Bulucan bulucan az kaldıııadamı önce buluyımda sonra bunları konuşuruz yine![]()
az kaldı diyor bide malum mu oldu sana yoksa ben niye bilmiyorumBulucan bulucan az kaldııı![]()
Bende dukan çay saatiii
Bende bulacam sana koca denk gelsinnaz kaldı diyor bide malum mu oldu sana yoksa ben niye bilmiyorum![]()
sanada afiyet olsun o nasıl bir çay joum bilmiyorum hiçBende dukan çay saatiiisoğumasını bekliyorumm
Afiyet olsun aşkoo![]()
Bak bu tariften yapıyorumm ve dün ben baska topikte paylaşmıştım bunu çok övdüler bunu heryerde çıkıyordu karşımasanada afiyet olsun o nasıl bir çay joum bilmiyorum hiç