teşekkür ederim parem 😘 😍

benim takıldığım noktada o oldu zaten yoksa doğum günümü kutlasa ne kutlamasa ne ama verdiğin değeri alamamak kötü, güven sorunumda buradan geliyor işte insan arkadaşlarına güvenemiyorken tanımadığı birine nasıl güvensin
Görmüş oldun iste boşver canım zaten bu devirde kimseye güvenme bakarsın yüzüne gülerler bakarsın arkandan iş çevirirler boşver
sabah ki çiğ köftenin üstüne öğlen mercimekli köfte yedim :kk77::KK70:
Ye de az ye.minnosun düğün sonrası bol bol ye araya nohutu sıkıntır🤣🤣
Yerimmm seni paremmm🤩🤩🤩🔥🔥
🥰🥰🥰

ohhh yarasın afiyet bal şeker şifa olsun 🤣 ayransız gitmez çünkü ayran önemli 🤣
Ayransız asla nanede olursa ohh misss 🤣
Görmüş oldun iste boşver canım zaten bu devirde kimseye güvenme bakarsın yüzüne gülerler bakarsın arkandan iş çevirirler boşver

Ye de az ye.minnosun düğün sonrası bol bol ye araya nohutu sıkıntır🤣🤣

🥰🥰🥰
parem 4 topak yedik 😂😂

aşçılar evde yapmıyormuş bir de karısının yaptığına laf ediyormuş yok ben almıyım aşçı koca 🤣
ben hazırlarım artık napıyım kocamda öğleye kadar uyur 🤣
Yok kızz beraber hazırlarsınız öyle düşünme bak benim 4 sene oldu bazen beraber hazırlarızz bazen o hazırlar ben çok yoegun olduğumda
Aşçı tabiii anlaşmakta çok zorr
Adamı alıştırma beraber uyanın hemen sen kalkıp mutfağa gitme vallahaa döverim seniii

Yok kızz beraber hazırlarsınız öyle düşünme bak benim 4 sene oldu bazen beraber hazırlarızz bazen o hazırlar ben çok yoegun olduğumda
Aşçı tabiii anlaşmakta çok zorr
Adamı alıştırma beraber uyanın hemen sen kalkıp mutfağa gitme vallahaa döverim seniii
adamı önce buluyımda sonra bunları konuşuruz yine 🤣

Yeşilçay vakti

IMG_20210922_134527.webp

• Muhteşem
Reactions: Jou
sanada afiyet olsun o nasıl bir çay joum bilmiyorum hiç
Bak bu tariften yapıyorumm ve dün ben baska topikte paylaşmıştım bunu çok övdüler bunu heryerde çıkıyordu karşıma

Screenshot_20210913-191420_Instagram.jpg

Buda bardağummmmm bakalım ben 1hafta içicem işe yarıyormu yaramazsa hic affetmem bırakırım:KK70:

20210921_160037.jpg

Back
X