- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.941
Oyy senin dans eden giflerini yerim@ElhanMinnosprenses @ASSOSyal @coconatt @zorunlunick @MssPARE @Yasnaz Madammor @Simurgp
@mavikelebek34 @Migim @Mavera4268 @BuralardutluuugduCatlak-kurabiye @Lavinia_84 @Mi-Ok Yun
heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
hayatta inanmamvaayyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahaha inan beaaa
O oynayannn bennnnOyy senin dans eden giflerini yerim
Bak gördün mü bitmemiş sönmemiş ateş hala yanayiiihuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv bakk bu işi sevdim rize ateşii güzeldii
yaaaaaaaaaaaaaaaaa yeriimmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bakma bitti dediğini ateşi fullllllllBak gördün mü bitmemiş sönmemiş ateş hala yanayiii
Hepimizi uçurur valla öyle bi ateşbakma bitti dediğini ateşi fullllllll
hemde nasılHepimizi uçurur valla öyle bi ateş
Tabi akşam yemeği yapmakmı zor geldi kız sanaevett vardiyalı çok iyi yaa bi ara hep akşam geliyodu eve ayyy 3 hafta nasıl zorlandım bütün düzenim bozuldu sankii yanii
çok güzel menüüü bizde çok yeriz türlü yemekk
geçen yaptım tamda benim menümden yapıyon kızz
bazen sıkılıyorumm ya yemek yapmaktann yazın çok zor ettim kışın öyle zorlanmammTabi akşam yemeği yapmakmı zor geldi kız sana
Ama yapamadım yaa. Dolapta patlucan ve kabak bozulmaya başlamış güvenemedim. Bende taze fasülye yaptım. Patlucanın iyi yerlerinden bulgura kattık biraz sebzeli bulgur oldu yanına da
@ElhanMinnosprenses @ASSOSyal @coconatt @zorunlunick @MssPARE @Yasnaz Madammor @Simurgp
@mavikelebek34 @Migim @Mavera4268 @BuralardutluuugduCatlak-kurabiye @Lavinia_84 @Mi-Ok Yun
heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?