- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.381
Allahım bende çok seviyorum bebeklerini bi olsa da görsemAyy bana versene bebekleri
Çok seviyorum minicikkenaklımı kacirabilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım bende çok seviyorum bebeklerini bi olsa da görsemAyy bana versene bebekleri
Çok seviyorum minicikkenaklımı kacirabilirim
aahhahahah hepsi olurGelirsem buradan Mersin Adana Antep Urfa .... Şeklinde bı güzergah cizecegim minnoş.
Antep'te olmazsa adana da Adana'da olmazsa Antep'te kesişir yollarimiz.
Belki balayında basarimMersin'de
Aayy şuan bile değişik oldum.Allahım bende çok seviyorum bebeklerini bi olsa da görsemgeçen köyde görsen bi dişi kedi var gelişmemiş daha sanırsın 6 7 aylık gibi duruyor kısa boylu hamile kucağıma aldım mır mır uyudu bide baktım kafa hissettim elimde korktum bian da anneme dediim kedi hamile iyi bak buna aklım hala onda belki doğurmuştur bile
saklanacak yer felan aranıyor böyle
![]()
Ya bide çok tuhaflarAllahım bende çok seviyorum bebeklerini bi olsa da görsemgeçen köyde görsen bi dişi kedi var gelişmemiş daha sanırsın 6 7 aylık gibi duruyor kısa boylu hamile kucağıma aldım mır mır uyudu bide baktım kafa hissettim elimde korktum bian da anneme dediim kedi hamile iyi bak buna aklım hala onda belki doğurmuştur bile
saklanacak yer felan aranıyor böyle
![]()
Yok kız ben senin kadar haşin değilim amaa tutmaya felan kıyamam böyle biraz büyüdüğü zamanda baya hırpalarım srnin gibiAayy şuan bile değişik oldum.
Ya tuhaf bı sevgi
Kafasını filan ağzıma sokasim geliyor .
Yutmak istiyorumçıldırıyorum.
Ben mi garibim acaba
Böyle sevgi mi değil![]()
İşte tam olarak bu.Yok kız ben senin kadar haşin değilim amaa tutmaya felan kıyamam böyle biraz büyüdüğü zamanda baya hırpalarım srnin gibiilk zaman larda böyle miyak miyak sesleri varya o ses beni öldürüyor bitiriyor alıp içime katasım geliyır
![]()
AhahahahaYa bide çok tuhaflar
Mesela ta balkondan pisipisi diyorum uzaklarda yürüyen kediye , hemen durup dönüp doğrudan balkonuma bakıyor .
Sen nasıl hedefi tam tutturursun yaaa
Cinli midir nedir
dişi kedim bunu açınca hemen yanıma geliyor annelik iç güdüsü herhalde yavrum kıyamamİşte tam olarak bu.
Seni çok i anlıyorum
Ay o evet o ses![]()
Ay sonundamı çıkıyorsun işten canımiyi bakalım canım bende aynı devam iş güç canım![]()
Bir sabah uykusuna bir senin bu huzur temalı manzarana hastayım ustaaaaBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
@halleyyy @mavikelebek34 özellikle sizeee![]()
hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn
![]()
![]()
Elhan
Minnosprenses
Cookiie @coconatt @madammor
BlueBerry4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal
bebeklinick @MssPARE @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 @Migim
i p e k @Emma3
Eki Görüntüle 2921236
dişi kedim bunu açınca hemen yanıma geliyor annelik iç güdüsü herhalde yavrum kıyamam![]()
Tlf nu bir açıyorum 100 bildirime yakın bildirimistersennnn uçarakk yollayemm hattaa ateşş te olabilirrrr
kuzuu ilk etiketimi gördünmü kahve falan gene sordum gene görmedin msjımı
hep beni kaçırıyon anammm
![]()
Kahve resmi attimm kuzumm tahmin ettim pek görmeyinceTlf nu bir açıyorum 100 bildirime yakın bildirim
Hangisini diyorsun bilemedim ki![]()
Bildirimlere tekrar bakıyorum bulacağımKahve resmi attimm kuzumm tahmin ettim pek görmeyince![]()
Dur dur okadar uğraşma basın döner canımm zaten iyi değilsinnBildirimlere tekrar bakıyorum bulacağım![]()
Bırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
@halleyyy @mavikelebek34 özellikle sizeee![]()
hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn
![]()
![]()
Elhan
Minnosprenses
Cookiie @coconatt @madammor
BlueBerry4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal
bebeklinick @MssPARE @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 @Migim
i p e k @Emma3
Eki Görüntüle 2921236
Valla görmemişim manzara süper yalnız ya bayıldım. Bulutlar ağaçlar en sevdiğim ikiliDur dur okadar uğraşma basın döner canımm zaten iyi değilsinn
Senin için özell olsunnValla görmemişim manzara süper yalnız ya bayıldım. Bulutlar ağaçlar en sevdiğim ikili
Gördüm canım,kafam o kadar dolu ki kusura bakma. Sen nasılsın ?Mcz09 canım daha önce etiket etmiştim ama göremedin galiba
napıyorsun nasılsın herşey yolunda inşaallahh![]()
hayırdır inşallah anlatmak istermisinGördüm canım,kafam o kadar dolu ki kusura bakma. Sen nasılsın ?