Ayy bana versene bebekleri
Çok seviyorum minicikken 🙈 aklımı kacirabilirim
Allahım bende çok seviyorum bebeklerini bi olsa da görsem 💞💞 geçen köyde görsen bi dişi kedi var gelişmemiş daha sanırsın 6 7 aylık gibi duruyor kısa boylu hamile kucağıma aldım mır mır uyudu bide baktım kafa hissettim elimde korktum bian da anneme dediim kedi hamile iyi bak buna aklım hala onda belki doğurmuştur bile 👼👼👼😇 saklanacak yer felan aranıyor böyle 💖💖💖

Allahım bende çok seviyorum bebeklerini bi olsa da görsem 💞💞 geçen köyde görsen bi dişi kedi var gelişmemiş daha sanırsın 6 7 aylık gibi duruyor kısa boylu hamile kucağıma aldım mır mır uyudu bide baktım kafa hissettim elimde korktum bian da anneme dediim kedi hamile iyi bak buna aklım hala onda belki doğurmuştur bile 👼👼👼😇 saklanacak yer felan aranıyor böyle 💖💖💖
Aayy şuan bile değişik oldum.
Ya tuhaf bı sevgi
Kafasını filan ağzıma sokasim geliyor .
Yutmak istiyorum 😂çıldırıyorum.
Ben mi garibim acaba
Böyle sevgi mi değil 😅😅😅😅

Ya bide çok tuhaflar
Mesela ta balkondan pisipisi diyorum uzaklarda yürüyen kediye , hemen durup dönüp doğrudan balkonuma bakıyor .

Sen nasıl hedefi tam tutturursun yaaa
Cinli midir nedir

Aayy şuan bile değişik oldum.
Ya tuhaf bı sevgi
Kafasını filan ağzıma sokasim geliyor .
Yutmak istiyorum 😂çıldırıyorum.
Ben mi garibim acaba
Böyle sevgi mi değil 😅😅😅😅
Yok kız ben senin kadar haşin değilim amaa tutmaya felan kıyamam böyle biraz büyüdüğü zamanda baya hırpalarım srnin gibi 😂😂😂 ilk zaman larda böyle miyak miyak sesleri varya o ses beni öldürüyor bitiriyor alıp içime katasım geliyır 😂😂😂😂😂😂😂

Yok kız ben senin kadar haşin değilim amaa tutmaya felan kıyamam böyle biraz büyüdüğü zamanda baya hırpalarım srnin gibi 😂😂😂 ilk zaman larda böyle miyak miyak sesleri varya o ses beni öldürüyor bitiriyor alıp içime katasım geliyır 😂😂😂😂😂😂😂
İşte tam olarak bu.
Seni çok i anlıyorum

Ay o evet o ses 😍😍😍😍:skandal::KK71:

Ya bide çok tuhaflar
Mesela ta balkondan pisipisi diyorum uzaklarda yürüyen kediye , hemen durup dönüp doğrudan balkonuma bakıyor .

Sen nasıl hedefi tam tutturursun yaaa
Cinli midir nedir
Ahahahaha 😂😂 aynısını bende çok yaşıyorum gelsin mama vereyim diye çağırıyorum bakıyo gelmiyorda sonra da igeçip gidiyor gelse mama yiyecek halbuki 😂😂😂😂

Bırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
@halleyyy @mavikelebek34 özellikle sizeee
budding-pop-knife.gif

hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn

coffee-coffee-dance.gif
good-morning-my-love-good-morning.gif

Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses Cookiie Cookiie @coconatt @madammor BlueBerry4268 BlueBerry4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal bebeklinick bebeklinick @MssPARE @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 @Migim i p e k i p e k @Emma3

Eki Görüntüle 2921236
Bir sabah uykusuna bir senin bu huzur temalı manzarana hastayım ustaaaa :KK73::KK73::KK73:
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

istersennnn uçarakk yollayemm hattaa ateşş te olabilirrrr :olamaz:
kuzuu ilk etiketimi gördünmü kahve falan gene sordum gene görmedin msjımı
hep beni kaçırıyon anammm :KK70:

:KK34::KK34::KK34::KK34:
Tlf nu bir açıyorum 100 bildirime yakın bildirim 🙈
Hangisini diyorsun bilemedim ki 🤷‍♀️

Bildirimlere tekrar bakıyorum bulacağım 🙈
Dur dur okadar uğraşma basın döner canımm zaten iyi değilsinn
Bırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
@halleyyy @mavikelebek34 özellikle sizeee
budding-pop-knife.gif

hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn

coffee-coffee-dance.gif
good-morning-my-love-good-morning.gif

Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses Cookiie Cookiie @coconatt @madammor BlueBerry4268 BlueBerry4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal bebeklinick bebeklinick @MssPARE @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 @Migim i p e k i p e k @Emma3

Eki Görüntüle 2921236

Mcz09 Mcz09 canım daha önce etiket etmiştim ama göremedin galiba
napıyorsun nasılsın herşey yolunda inşaallahh 🤲:KK36:

Back
X