hayırdır inşallah anlatmak istermisin :KK43:
sen beni boşverrr
Bebeğin gelişiminin geriden geldiğini öğrendik, öncesinde 9 gündü aşılama diye. Şimdi o ara 15 günden fazla ve tamamı değil karın çevresi olduğu için sıkıntı.
Haftalık alması gereken grama göre de çok çok az alıyor, dr ilk farkettiğinde böyle devam ederse alırız dedi.
Alsakta bu kadar ufak burda olmaz il dışına sevk gerekir dedi.
Sürekli yemen gerek dedi çünkü ben kendim de kilo verdim. Protein ağırlıklı beslen dedi işte, gündüz sürekli bir şeyler yiyorum. Gece alarm kurup kalkıp yiyorum ama yaramıyor. Haftalık kontrole gidiyoruz, takip ediliyor.
Böyle işte buraya girip bu konu hakkında araştırma yapıp çıkıyorum.

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Bebeğin gelişiminin geriden geldiğini öğrendik, öncesinde 9 gündü aşılama diye. Şimdi o ara 15 günden fazla ve tamamı değil karın çevresi olduğu için sıkıntı.
Haftalık alması gereken grama göre de çok çok az alıyor, dr ilk farkettiğinde böyle devam ederse alırız dedi.
Alsakta bu kadar ufak burda olmaz il dışına sevk gerekir dedi.
Sürekli yemen gerek dedi çünkü ben kendim de kilo verdim. Protein ağırlıklı beslen dedi işte, gündüz sürekli bir şeyler yiyorum. Gece alarm kurup kalkıp yiyorum ama yaramıyor. Haftalık kontrole gidiyoruz, takip ediliyor.
Böyle işte buraya girip bu konu hakkında araştırma yapıp çıkıyorum.
Yaaaa çok üzgünümm inşallahh sağlıcaklaa allahummm kucağına nasipp etsin sağlıklı kaç aylık oldu şuan :(

keşkeee güzel haberimi versemm kuzumm benimm bu gidişle başalrım arıtk tüpe yaz bitti
annemin dönmesini bekliyorum rizeden
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar.

• Beğen
Reactions: Jou

Eklentiler

• IMG_20210923_213705.webp
    IMG_20210923_213705.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 23
İnanmayacaksin bı daat önce foto çekmeye yeltendim süvari yapıp.
Sonra dedim ki Coco da yok ki girmiyo,kim bilecek suvariyi .

Kalp kalbe karsiymis hem Coco geldi hem süvarisiyle.
Birimizin kalbine doğmuş demekki zorunlum❤️

Ben paylaşa paylaşa bütün kızlar öğrendi bence süvariyi sende paylaş gitsin artık 😂😂

Back
X