- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.501
ciddi misin kendimi pasaklı gördüm şimdiBen onu günlük yapıyomhaftalık değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddi misin kendimi pasaklı gördüm şimdiBen onu günlük yapıyomhaftalık değil
Vallahiciddi misin kendimi pasaklı gördüm şimdi![]()
ahahah zaten öyle olur bak görrbende korkuyorum acı, soğan, sarımsak yiyen biri gelcek diye![]()
boşuna profile bu kadını koymamışsın aynısın dutumVallahisorun sende değil. Ben takıntılıyım biraz. Evi süpürüp silmeden sofraya otursam bile yiyemem mesela. Hergün mutfak dolaplarının kapaklarını silerim. Gibi gibi
gelip konu açarmışım burda size dert yakınırmışımahahah zaten öyle olur bak görr![]()
Kan çekiyahahah zaten öyle olur bak görr
boşuna profile bu kadını koymamışsın aynısın dutum![]()
ahaahhah pis pis soğan kokuyor migdem bulanıyor ne yapmalıyım konu başlığıgelip konu açarmışım burda size dert yakınırmışım![]()
ÇOCUK VARKEN EV DAĞILIR HAKLISIN MECBUREN TEMİZLİK YAPILIORKan çekiy![]()
Günaydın kuzum şimdi iyimisinGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
@ASSOSyal @Mavera4268 @JouMinnosprenses @Migim @Catlak-kurabiye @Elhan
MssPARE
mavikelebek34
Cookiie
Madammor @coconatt
D u t
aynen tamda bu yeme diyorum ama yine yemişahaahhah pis pis soğan kokuyor migdem bulanıyor ne yapmalıyım konu başlığı![]()
sen hiç yemez misin ben severim ama çiğ yemek yemekt falan salata da olabiliraynen tamda bu yeme diyorum ama yine yemişşaka bir yana gidip annesinin evinde yiyebilir
![]()
Günaydin canimGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
MssPARE
mavikelebek34
Cookiie
Madammor @coconatt
D u t
madam nasılsınnnnnnnnGünaydin canim
Sükür Allah a canim sen nasilsin minnosummadam nasılsınnnnnnnn
yok canım çiğ olarak yiyemiyorum rahatsız oluyorumsen hiç yemez misin ben severim ama çiğ yemek yemekt falan salata da olabilir![]()
Dağıtmazlar kiahaahhah pis pis soğan kokuyor migdem bulanıyor ne yapmalıyım konu başlığı
ÇOCUK VARKEN EV DAĞILIR HAKLISIN MECBUREN TEMİZLİK YAPILIOR![]()
çok şükür canım benim iyiyim bendeSükür Allah a canim sen nasilsin minnosum![]()
anladım canım inşallah istediğin gibi bir eş olur sanayok canım çiğ olarak yiyemiyorum rahatsız oluyorum
aferim dutum ya güzel yetiştiriyorsun tebrik ederimDağıtmazlar kisofra açmadan kraker falan vermem ellerine. Yer kalkarlar arkasından gırgırlarım . Ellrrini silerim. Pyuncak çocuk pdasından çıkmaz
inşaAllah canımanladım canım inşallah istediğin gibi bir eş olur sana![]()
Teşekkürler canımçok şükür canım benim iyiyim bende
anladım canım inşallah istediğin gibi bir eş olur sana
aferim dutum ya güzel yetiştiriyorsun tebrik ederim![]()
Biraz dinlen canım sonra yine bulursun istersebEvet canım iyi mi kötü mü bilemedim işsiz olacağım
Bardakta kahve nasıl oluyor cocomm afiyet olsunnÖzlenenlerde bu akşam
Süvari bizden sorulur
@JouMinnosprenses @Catlak-kurabiye
MssPARE @Morrmeneksee @Mavera4268 @zorunlunick
D u t
Cookiie
mavikelebek34 @N u r @Yasnaz @Elhan @ASSOSyal @Migim
OouyyGunaydiiiin çiçeklerim
MssPARE
mavikelebek34
Cookiie
Madammor @coconatt
D u t