Evlilikte biraz zorlar çalışmak minnoşum bence. O yüzden ilk aşamada hem oraya alışana kadar hem evine alışana kadar durman bence daha güzel. Sonrasında bulursun bir iş hemen😍😍
2 ay kadar evdeyim canım hem eve hem şehire alışma aşaması diyeli inşallah iş bulursam başlarım ben uzun zamandır çalışıyorum evde de ne yaparım bilmiyorum 😍

2 ay kadar evdeyim canım hem eve hem şehire alışma aşaması diyeli inşallah iş bulursam başlarım ben uzun zamandır çalışıyorum evde de ne yaparım bilmiyorum 😍
Ne kadar süredir çalışıyorsun kızz😍
Bende hep ya okuşdaydım ya işte hiç evde durmadım ama ben ev insanıyım ya evi seviyoruö o yüzden hiç zorlanmadım🤣🤣

2017den beri çalışıyorum canım mezun oldum işe başladım 😂
Aynıymışız bende 2015 den 2019a kadar çalıştım. ben zor dayandım artık çıkıcam diye nasıl seviniyordum🤣🤣
Öncesinde de hep okulda ve stajlardaydım 🤣

ahaah yok ben çalışmak istiyorum enazından evimizi alana kadar diyorum 😂
Ben evi seviyorum ama çokta dedim aslında çalışayım diye ama olmadı. Ben kendi sektörümde calışmayı sevmedim. Başka ortam olsaydı. Aynı sektör olsa bile başka bir ortam olsaydı severdim belki🤣

Tesekkur ederim.
Kendimi tanitayim 45 yasima yeni girdim.4 yil bitti bosandim.cocuklarimla hayat kurdum.keyfim nesem yerinde biraz sosyalleseyim artik dedim😊burayi gordum hem okur hem sohbet ederim diye dusundum.
ben de yillik izindeyim biraz keyif bolca is ugrasip duruyorum.

Alırım bir bardak cocom🤭🤗😍🤩🍒💋
Afiyet olsun o zaman sosyalim ❤️
Oyy kahvesi ayrı güzel, arkadaki örgü saksı kılıfı ayrı güzel maşallah maşallah hamarat arkadaşım benim🤗🥰☕ afiyet olsun ciğerimm🤭😋😍
Ayy gel bir sarılayım kız sana 🤗🥰
Bardağımı özlemişsinizdir dedim 🥰😂
Afiyet olsun canım benim
Sağol kuzum 🤗

Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin kokoşum 💙❤️💙
Günaydın Elhancım ❤️

Gunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öyle :işsiz: bilirsiniz o yangını

@ASSOSyal @Mavera4268 Jou Jou Minnosprenses Minnosprenses @Migim @Catlak-kurabiye @Elhan @MssPARE @mavikelebek34 Cookiie Cookiie @madammor coconatt coconatt @Buralardutluuugdu
Erkenci misin sen bugün aaaa 🤭
Sonunu düşüne düşüne biberleri yemek büyük zevk 😂

Ben evi seviyorum ama çokta dedim aslında çalışayım diye ama olmadı. Ben kendi sektörümde calışmayı sevmedim. Başka ortam olsaydı. Aynı sektör olsa bile başka bir ortam olsaydı severdim belki🤣
çok önemli ama ortamdan dolayı belkide sevemedin ben çok yerde çalıştım en çok memnun olduğum yer burası 🙂
Tesekkur ederim.
Kendimi tanitayim 45 yasima yeni girdim.4 yil bitti bosandim.cocuklarimla hayat kurdum.keyfim nesem yerinde biraz sosyalleseyim artik dedim😊burayi gordum hem okur hem sohbet ederim diye dusundum.
ben de yillik izindeyim biraz keyif bolca is ugrasip duruyorum.
memnun oldum ben 25 yaşındayım çalşıyorum evlilik aşamasındayım hoşgeldiniz 😊

Back
X