- 18 Kasım 2020
- 20.783
- 50.023
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.521
İNŞALLAH CANIM BENİMBiraz dinlen canım sonra yine bulursun isterseb![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNŞALLAH CANIM BENİMBiraz dinlen canım sonra yine bulursun isterseb![]()
merhaba tabiki buyrunMerhaba ben de araniza katilmak istiyorum.bana da yer var mi![]()
Evlilikte biraz zorlar çalışmak minnoşum bence. O yüzden ilk aşamada hem oraya alışana kadar hem evine alışana kadar durman bence daha güzel. Sonrasında bulursun bir iş hemenİNŞALLAH CANIM BENİM![]()
2 ay kadar evdeyim canım hem eve hem şehire alışma aşaması diyeli inşallah iş bulursam başlarım ben uzun zamandır çalışıyorum evde de ne yaparım bilmiyorumEvlilikte biraz zorlar çalışmak minnoşum bence. O yüzden ilk aşamada hem oraya alışana kadar hem evine alışana kadar durman bence daha güzel. Sonrasında bulursun bir iş hemen![]()
günaydınnnnnn bir elçin kaldı uyanmayan fosur fosur uyuyor halaHerkesler uyuyor galiba dahaaa
herkeşlere günaydın![]()
Ne kadar süredir çalışıyorsun kızz2 ay kadar evdeyim canım hem eve hem şehire alışma aşaması diyeli inşallah iş bulursam başlarım ben uzun zamandır çalışıyorum evde de ne yaparım bilmiyorum![]()
Ooo nerde bu kız yaaa bi gidip tıklayım kapısını uyansın saate bak gece yatmaz sabah kalkmazgünaydınnnnnn bir elçin kaldı uyanmayan fosur fosur uyuyor halaJou kızzzzzzzzzz kalk hadi öğlen oldu
![]()
2017den beri çalışıyorum canım mezun oldum işe başladımNe kadar süredir çalışıyorsun kızz
Bende hep ya okuşdaydım ya işte hiç evde durmadım ama ben ev insanıyım ya evi seviyoruö o yüzden hiç zorlanmadım![]()
eşi gececiydi bu hafta iyi uyudu bu kızOoo nerde bu kız yaaa bi gidip tıklayım kapısını uyansın saate bak gece yatmaz sabah kalkmaz![]()
Aynıymışız bende 2015 den 2019a kadar çalıştım. ben zor dayandım artık çıkıcam diye nasıl seviniyordum2017den beri çalışıyorum canım mezun oldum işe başladım![]()
Adam gelince yatıyor tabi koca gün uyuyorşareşi gececiydi bu hafta iyi uyudu bu kız![]()
ahaah yok ben çalışmak istiyorum enazından evimizi alana kadar diyorumAynıymışız bende 2015 den 2019a kadar çalıştım. ben zor dayandım artık çıkıcam diye nasıl seviniyordum
Öncesinde de hep okulda ve stajlardaydım![]()
evet şimdi kalkar röraydın der ooooo öğlen oldu artıkAdam gelince yatıyor tabi koca gün uyuyorşar![]()
Ben evi seviyorum ama çokta dedim aslında çalışayım diye ama olmadı. Ben kendi sektörümde calışmayı sevmedim. Başka ortam olsaydı. Aynı sektör olsa bile başka bir ortam olsaydı severdim belkiahaah yok ben çalışmak istiyorum enazından evimizi alana kadar diyorum![]()
Gün bitti yahuuevet şimdi kalkar röraydın der ooooo öğlen oldu artık![]()
Afiyet olsun o zaman sosyalimAlırım bir bardak cocom![]()
Ayy gel bir sarılayım kız sanaOyy kahvesi ayrı güzel, arkadaki örgü saksı kılıfı ayrı güzel maşallah maşallah hamarat arkadaşım benimafiyet olsun ciğerimm
![]()
Sağol kuzumAfiyet olsun canım benim
Günaydın ElhancımGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin kokoşum![]()
Erkenci misin sen bugün aaaaGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
@ASSOSyal @Mavera4268Jou
Minnosprenses @Migim @Catlak-kurabiye @Elhan @MssPARE @mavikelebek34
Cookiie @madammor
coconatt @Buralardutluuugdu
çok önemli ama ortamdan dolayı belkide sevemedin ben çok yerde çalıştım en çok memnun olduğum yer burasıBen evi seviyorum ama çokta dedim aslında çalışayım diye ama olmadı. Ben kendi sektörümde calışmayı sevmedim. Başka ortam olsaydı. Aynı sektör olsa bile başka bir ortam olsaydı severdim belki![]()
memnun oldum ben 25 yaşındayım çalşıyorum evlilik aşamasındayım hoşgeldinizTesekkur ederim.
Kendimi tanitayim 45 yasima yeni girdim.4 yil bitti bosandim.cocuklarimla hayat kurdum.keyfim nesem yerinde biraz sosyalleseyim artik dedimburayi gordum hem okur hem sohbet ederim diye dusundum.
ben de yillik izindeyim biraz keyif bolca is ugrasip duruyorum.