- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.955
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahahahhaAşk olsun ne yorumu,başıma gelen talihsiz olayları anlattım.hatta şuan mutfakta karşılıklı sigara içiyoruz![]()
açtım yavrum al bir gazoz içAçtın mı kollarını![]()
Uyyy pıçağunu sevduğum rozelim saada cünaydun daaGunayduunn canuumm
Biri güler biri bakar kıyamet kopar ha neye gülüyorsunuz Bacılar yahu
Yok yok aman etmiyimAman dikkat etme sonra kahve zehir oluyor![]()
konunun birinde yorumlaraBiri güler biri bakar kıyamet kopar ha neye gülüyorsunuz Bacılar yahu
Ay yinemi böyle konularrSpermler nasıl ölür![]()
Yorulduk ikimizde anacım,ateşkes ilan ettik bi sigara kahve molası sonra kovalamacaya devam
Hepsini okuAy yinemi böyle konularrgideyim bakayım güleyim
![]()
Çok uzunmu kızz koca günümi heba edicem şimdi telefon başındaHepsini okuçok faydalı bilgiler paylaştık orda
![]()
Kızlar bi arkadaş yollamış anam.dedim bu kim hahha sabah sabah gülme krizi zaten ölü spermmm diye konuda gülleler derken
Aaaa baktım şarkıyı emral söylüyor aaa dedim yine emrah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dinleyin eğlenin klip harika klibin başında emlağın kafayı çevirmeleri gözleri muhteşem
Hadi iyi eğlenceler
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Wilma11
bebeklinick
Jou
C coconat
PlutonMerkez
@Yasnaz
mavikelebek34
BlueBerry4268
Cookiie
D u t
7 sayfa felan yaa oku oku biraz ufkun açılsınÇok uzunmu kızz koca günümi heba edicem şimdi telefon başında![]()
Bende severim değişik otantik falan olacak kahvenin tadı daha başka oluyor sanki. Ay birde bakır cezvede közde yapacaksın ÖffffYok yok aman etmiyim
Birde böyle eski tarz bir fincanda daha keyifle içiyorum nedense kahveyi ben![]()
Yine o bölüm mü anam ordan kaçış yokkonunun birinde yorumlara![]()
Kızlar bi arkadaş yollamış anam.dedim bu kim hahha sabah sabah gülme krizi zaten ölü spermmm diye konuda gülleler derken
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dinleyin eğlenin klip harika klibin başında emlağın kafayı çevirmeleri gözleri muhteşem
Hadi iyi eğlenceler
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Wilma11
bebeklinick
Jou
C coconat
PlutonMerkez
@Yasnaz
mavikelebek34
BlueBerry4268
Cookiie
D u t
Yakalarsan haber et ben vurayım severim ateş etmeyiYorulduk ikimizde anacım,ateşkes ilan ettik bi sigara kahve molası sonra kovalamacaya devam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi iyi eğlenceler
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Wilma11
bebeklinick
Jou
C coconat
PlutonMerkez
@Yasnaz
mavikelebek34
BlueBerry4268
Cookiie
D u t
mermi yetmez füze hazırla hepsini havaya uçurcam tüm bdv kurtulsun bu derttenYakalarsan haber et ben vurayım severim ateş etmeyi![]()