- 9 Ekim 2020
- 5.811
- 7.810
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum geldim ooo neler öğrendim kızz artık bende bilgilendim öldürme taktiklerinden7 sayfa felan yaa oku oku biraz ufkun açılsın![]()
Hmm tadından yenmez onun kızzBende severim değişik otantik falan olacak kahvenin tadı daha başka oluyor sanki. Ay birde bakır cezvede közde yapacaksın Öffff
Yine o bölüm mü anam ordan kaçış yok
Pare Yaaaa![]()
Ya dedim sana bak aydınlanıp geldin.artık savunmasız değilsinOkudum geldim ooo neler öğrendim kızz artık bende bilgilendim öldürme taktiklerinden![]()
Perim bide bunun kot pantolan versiyonu var o daha komik güldür güldür resmenOkudum geldim ooo neler öğrendim kızz artık bende bilgilendim öldürme taktiklerinden![]()
Kızlar bi arkadaş yollamış anam.dedim bu kim hahha sabah sabah gülme krizi zaten ölü spermmm diye konuda gülleler derken
Aaaa baktım şarkıyı emral söylüyor aaa dedim yine emrah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dinleyin eğlenin klip harika klibin başında emlağın kafayı çevirmeleri gözleri muhteşem
Hadi iyi eğlenceler
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
@Migim
@zorunlunick
Jou
@coconatt
[USER=70186]@Elhan
PlutonMerkez
@Yasnaz
@mavikelebek34
@Mavera4268
Cookiie
@Buralardutluuugdu
Nereye yaptın etiket parem gelmedi bana birşey.Kokom etiket yaptım yine olmadı mi bildirim gelmedimi
Arkasından ikinci kahve bile içilirHmm tadından yenmez onun kızz![]()
Çoktan açılmalıydı ne çektik be yıllarca biz bu derttenYa dedim sana bak aydınlanıp geldin.artık savunmasız değilsinspermden korunma derneği açıyorum artık bu savaşta hepimiz yoldaşız
![]()
Kot oantolonlu birşeyi okumuştum ama o üyeninmiydi acaba dur onada bakayım birazPerim bide bunun kot pantolan versiyonu var o daha komik güldür güldür resmen![]()
Kokom emrah şarkısına etiket yaptımNereye yaptın etiket parem gelmedi bana birşey.
Konuya bakıyordum Allah sizi napmasın ya
Arkasından ikinci kahve bile içilir![]()
Tabikii zaten küçücükler hemen bitiyorlarNereye yaptın etiket parem gelmedi bana birşey.
Konuya bakıyordum Allah sizi napmasın ya
Arkasından ikinci kahve bile içilir![]()
Yok kot pantolonlu olan başka bu başkaKot oantolonlu birşeyi okumuştum ama o üyeninmiydi acaba dur onada bakayım biraz![]()
Ay bakayım bitazda ona güleyimYok kot pantolonlu olan başka bu başka![]()
artık hizmetinizdeyim efendimÇoktan açılmalıydı ne çektik be yıllarca biz bu dertten![]()
Kız bizede mi o fiyat azcık indir biz kahve arkadaşlarınızartık hizmetinizdeyim efendimdanışmanlık ücreti 150tl
deneyemem![]()