- 9 Ekim 2020
- 5.811
- 7.812
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.681
En sessiz benim bu karılar heç susmuyor heçLaaa bi şeye gittim geldim bu ne çene da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sessiz benim bu karılar heç susmuyor heçLaaa bi şeye gittim geldim bu ne çene da![]()
Yoohhhh yooohhhhhhhhhhİsteyoremmmm poğaçaaaaa![]()
popaça nedir biri bana açıklasınAnaamm şimdi birşey diyecemm sanaa haaaa dellendirme beniiii banlancam sonra![]()
VermeyemiiiiiLaaa bi şeye gittim geldim bu ne çene da![]()
Aynen enerji verdi bize spremmleraçıldı bu gün herkesin çenesi ya![]()
Nedemek yoğğğğk yokkk.geçen vardı hani yedinmi hepsiniYoohhhh yooohhhhhhhhhh
Hayhay o ne be ne vericemVermeyemiiiii![]()
o üzenleri döveriz sen sıkma canını adam toplayalım burdan hallederizher önüne gelen üzüyor be halley alıştık![]()
Heeee bayatlarinı veremmm istersen halleyimmm hehhh zehirlencen sonraa sonr akostur kostur acileee tövbeelerr olsuuuunnnnnNedemek yoğğğğk yokkk.geçen vardı hani yedinmi hepsini![]()
Baya cimri çıktım sende halley ya Hahhahaha sessiz ama cimriEn sessiz benim bu karılar heç susmuyor heç![]()
Söyleyememmm ayuupppAhahaha ne vermiş ne banada söleyin![]()
sessizliğim asaletimdendir canm.hiç gıkım çıkmaz burdaBaya cimri çıktım sende halley ya Hahhahaha sessiz ama cimri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen anlarsun yaaaaa![]()
Kız he ne vermesi wc gittim orayaAhahaha ne vermiş ne banada söleyin![]()
Poğaça dioookkl anlamayanmoooo kulağını kapamaaaaaa poğaçaaaaaaa
nerelisin seno üzenleri döveriz sen sıkma canını adam toplayalım burdan hallederiz![]()
Yatırım yapıp gelmişin belki değerlenir ilerdeKız he ne vermesi wc gittim orayaverdim
Tobe yarabbi tobe cuma cuma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poğaça dioookkl anlamayanmoooo kulağını kapamaaaaaa poğaçaaaaaaa
Amaannnnınnn antepli değulll yırttımmmmnerelisin sen![]()