- 27 Mart 2019
- 30.565
- 113.642
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Angaranın bağları da büklüm büklüm yollarınerelisin sen![]()
Hahahahaha hep cumaları denk gelir bana böyle konusmak konusturdunuz gene beni sperm dediniz pohh dedinizzKız he ne vermesi wc gittim orayaverdim
Tobe yarabbi tobe cuma cuma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shahahahah sen niye yırtıyon
Amaannnnınnn antepli değulll yırttımmmm![]()
ahahahah o sıcaklık ondan sevdikleim orada geleceğim ekimde ankaraya soğudu mu havaAngaranın bağları da büklüm büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldunda kaldıramıyon kolları![]()
Yaniiii hahahahahah yanii antepli degul yani bezdum antepli çıkıyo heryerdenn tamam kurban oldukta yeter da benim de canum varshahahahah sen niye yırtıyon![]()
Memleket toprağam orası ama istanbulda yaşıyorum 11senedir kocam efendiyleahahahah o sıcaklık ondan sevdikleim orada geleceğim ekimde ankaraya soğudu mu hava![]()
Buraya ne zaman gelecenahahahah o sıcaklık ondan sevdikleim orada geleceğim ekimde ankaraya soğudu mu hava![]()
haaaaaaaaaaaa ondan yaniYaniiii hahahahahah yanii antepli degul yani bezdum antepli çıkıyo heryerdenn tamam kurban oldukta yeter da benim de canum var![]()
Gaziantep'in prensesiyim canımMemleket toprağam orası ama istanbulda yaşıyorum 11senedir kocam efendiylesen nerenin prensesisin
![]()
Buraya ne zaman gelecen![]()
vallah canım oraya yazın gelirim büyük ihtimalleBuraya ne zaman gelecen![]()
Abuwww ne güzel yemwkleri var oranınn bende gelecemmmm al ben al al alllhaaaaaaaaaaaa ondan yani
Gaziantep'in prensesiyim canım![]()
ahahahahah gel gel gel ahahahhhhhhhhhaaaaaaaaAbuwww ne güzel yemwkleri var oranınn bende gelecemmmm al ben al al alll![]()
Olsunnn gelecennvallah canım oraya yazın gelirim büyük ihtimalle![]()
Aklu hala poğaçada canunu yeduğummm yaaa yakınımm olsan ne getirmiştimm sana
ahahahahah gel gel gel ahahahhhhhhhhhaaaaaaaa
ahahahha hayırlı olsun bebeğimmmmmmmmmBu artık bizim şarkımızilişkimiz hayırlı olsun
![]()
gecenin bir yarısı bunu aklıma sok sonra çekil kenara yok öle birşey rozelimmAklu hala poğaçada canunu yeduğummm yaaa yakınımm olsan ne getirmiştimm sana![]()