- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.741
Hahahaha bırkaamıyorumki senii yaa canum benumm temizle gelll inşaallahhhhhCanım cooom benimtutmayın beni.de bitirem
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha bırkaamıyorumki senii yaa canum benumm temizle gelll inşaallahhhhhCanım cooom benimtutmayın beni.de bitirem
![]()
sensiz zor geçti joummmmmm ,hepiniz iyi ki varsınızOooyyyy Benimmm canummm minnoşummm vallaha hele siz olmasanızz ben naparımm yaa iyiki varsınızzz iyiki burda yollarımız kesiştiii
Ne güzel uyuyodum yaaa derin bi uyku gibisi yohhhhhh
Afiyet olsun çüçeekkk bensiz boğazunda kalmadu inşaallahh![]()
Meydanda deyHe ya ne diyi halley![]()
Tamam bebekHahahaha bırkaamıyorumki senii yaa canum benumm temizle gelll inşaallahhhhh
Tamam bebek![]()
Yaaaaaaaaasensiz zor geçti joummmmmm ,hepiniz iyi ki varsınız
Meydanda dey![]()
ahahahaha aferimmmmmmYaaaaaaaaazormu geçtuuu
Seniin o yanağuniii ısırırımmm(namuslu olcem)![]()
Artukkkkuunn o terbiyesuzzz elço uçtuuahahahaha aferimmmmmm![]()
peki değişimi neye borçluyuzArtukkkkuunn o terbiyesuzzz elço uçtuu
Ama herkes böyle aluşmuş bana nasul olcekk![]()
Bugün cuma pek bi ateşlii garu değulll namuslu garu etti beniipeki değişimi neye borçluyuz![]()
kim ben mi soğuk davranıyorummavikelebek34
Nasulsun kuzucukk bana soğuk davranıyorsunn hep hiç alışık değulumm bana böyle şeylerle gelmeee azcuk sev benii![]()
Iyiyim kuzum sabah şarkıya etiket yaptım geldimi geçen bur kaç kişiye gitmemiş balimSağol bebeğim sen nasılsın![]()
inanmam zorlanırsın kız zorlama kendini biz seni böyle sevdikArtukkkkuunn o terbiyesuzzz elço uçtuu
Ama herkes böyle aluşmuş bana nasul olcekk![]()
sensiz zor geçti joummmmmm ,hepiniz iyi ki varsınız
Meydanda dey![]()
Geldi bitanem gördüm ama dönemedimIyiyim kuzum sabah şarkıya etiket yaptım geldimi geçen bur kaç kişiye gitmemiş balim
Yaaaaaa işkolikk kelebeğum benimmkim ben mi soğuk davranıyorum
kız bırakmıyorlar ki bakıyım sürekli başımdalar
sabah ben oluyorum sen olmuyorsun sonrada işler giriyor araya
gel öpiyim seni![]()
Tamam bitanesi kolay gelsinGeldi bitanem gördüm ama dönemedimkışlıkları çıkarttıö
Tamam bitanesi kolay gelsin
Dut bak dinle şarkıyı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok zorlanacağummm yavvv ama kendi kendime diyorum elço artukk pohu çıkarmaa az namuslu oll sen böyle deguldun diyoinanmam zorlanırsın kız zorlama kendini biz seni böyle sevdik![]()