Bilmiyorumki kuzum. Eşimin amcasının kızı baktırmış birkaç arkadaşıda baktırmış. Telefonla arıyormuşsun kadını teledondan bakıyormuş . Baya bildi herşeyi falan dedi. Bende biran heveslendim de. Vazgectim sen böyle diyince😬
Bulasma yaa.. Ben tek soru analızı yaptırmıştım. Ama ondan sonra olusan pişmanlığı, iç sıkıntısını anlatamam sana. Göğsüm daraldı sonradan arastırınca. Cok sakıncalı oldugunu okudum. Sonrada yanaşmayaya çalıstım.
Bosver gaybı sadece Allah bilir. İnsanoğlu ne kadarını bilebilir ki. Tahmın sadece. Tutarsa tutuyor ıste.

Bulasma yaa.. Ben tek soru analızı yaptırmıştım. Ama ondan sonra olusan pişmanlığı, iç sıkıntısını anlatamam sana. Göğsüm daraldı sonradan arastırınca. Cok sakıncalı oldugunu okudum. Sonrada yanaşmayaya çalıstım.
Bosver gaybı sadece Allah bilir. İnsanoğlu ne kadarını bilebilir ki. Tahmın sadece. Tutarsa tutuyor ıste.
Çok haklısın canım. Eşimde karşı zaten aynı senin gibi diyor. Bende az çok iyi birşey olmadığını biliyorum ama araştırmadım tam olarak o yüzden sana sorayım dedim. En iyisi dediğin gibi ☺️🤗

Evet canım inşallah 🥰

günaydınnn iyyiiz migim sen nasılsın 💘

merhaba hoşgelniz nasılsınız hanımefendi 😍

Nasılsın maviş 💜

ahahah benimde bir gökhan bir ozan 🤣
Dün kardeşimle babam buradalardi nakil aldilar buraya bende kalacak yurt olana kadar iyiyim yani karddsim yanimda 😂 sen nasılsın minnoşum günaydın bu arada 💓🌸🌸🌸🌸😍

Dün kardeşimle babam buradalardi nakil aldilar buraya bende kalacak yurt olana kadar iyiyim yani karddsim yanimda 😂 sen nasılsın minnoşum günaydın bu arada 💓🌸🌸🌸🌸😍
günaydın canım bende iyyiyim ama uyuyamadım bu gece anlamsız bir şekilde :)

Aaa çok iyi biraz vakitte geçirirsiniz enazından beranber 😍

günaydın canım bende iyyiyim ama uyuyamadım bu gece anlamsız bir şekilde :)

Aaa çok iyi biraz vakitte geçirirsiniz enazından beranber 😍
Niye uyuyamadın geldi düğün vakti ondandır 😂 tam kaçındaydı dügün tarihi 😉

Aynen okula gitti ilk günü öğretmen lisesini bıraktı anadolu lisesine geçmek için hayali için genetik mühemdisi olacak inşallah 😊😊😊😊

Back
X