- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.081
Röraaaaaayyyydddddduuuuunnnnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen nasılsın az kaldıı düğüneGÜNAYDINNN MAVİŞ NASILSIN![]()
günaydın canımRöraaaaaayyyydddddduuuuunnnnnnnnnnnn
![]()
Ooo nasılsın başakk güzelummgünaydın canım
İyiyim canım ebet az kalfı hafta sonu gelinliği hallettiöiyiyim canım sen nasılsın az kaldıı düğüne![]()
Yaaaaaaa
öppp ama bırakma
![]()
Sqkin olll hahahahah ama önceki msjını cevaplaya tıklıyorum gelmiyo niye öyle oldu buna geldiNe yaptım ben ya![]()
iyiyim canım sen nasılsın sabah yürüyüşünü yaptın mıOoo nasılsın başakk güzelumm
eee ben seninkine girmişimSqkin olll hahahahah ama önceki msjını cevaplaya tıklıyorum gelmiyo niye öyle oldu buna geldi![]()
Yok kuzum yapamadım hava bozuktuu yaiyiyim canım sen nasılsın sabah yürüyüşünü yaptın mı
Vallaha ben ekleyemedim bitürlü gelmediieee ben seninkine girmişim![]()
kk da çekemedi biziVallaha ben ekleyemedim bitürlü gelmedii
Kk bile kıskanduuu biziii![]()
Terbiyesizz kk ayıracak bizuuu çok beklerrrrkk da çekemedi bizi![]()
yaaaa ayyyy gidiyorsun gerçekten bu ara o kadar çok evlenen arkadaşım var ki hepiniz aynı zamanı beklemişsiniz sankiİyiyim canım ebet az kalfı hafta sonu gelinliği hallettiö![]()
terbiyesiz püüüüüüüüüüüüü boşuna beklerTerbiyesizz kk ayıracak bizuuu çok beklerrrr![]()
kız alın yazısı işteyaaaa ayyyy gidiyorsun gerçekten bu ara o kadar çok evlenen arkadaşım var ki hepiniz aynı zamanı beklemişsiniz sanki![]()
terbiyesiz püüüüüüüüüüüüü boşuna bekler
kız alın yazısı işterabbim sanada nasip etsin inşşalah hayırlısıyla