adam ilk başlarda çok romantikti ,ir kere dedimki hani nerde o ilk tanıdığım adam ya diyor o ilk zamanlardı etkilemek içindi artık benimsin ne dicem tam öküzsün dedim :KK70::KK70::KK70: birde açık açık söylüyor
Hahahahahaha bende diyorum hani nerde romantiğin diyorum oda aynı o zamandı o şimdi ne gerek var artık olmadınmı benim diyo hahahahaha buada lar bizi kandırdi melo 🤦‍♀️🤦‍♀️

wuuuuu enişte de romantikmiş yani sözler şiirler falan :KK8:
Vallahaa ilk bulustuğumuz papatya çiçek almiştı bana :D şimdi pek yok ama dogum günümü asla aksatmazz sadece doğum günümü kutlar alır pasta falann çiçek 😄 yıldönümüde bikere dışarı yemeğe çıktı bitti amaann bitiyo zaten artıkk :D

hayvanlar bizi kandırdı bana şarkılar gönderirdi videolar çekerdi köpek ya etkileyince bıraktı 🤣🤣🤣🤣
Ay bişey diyem mi ? Benim kocam hala bana şiir yazar. Okur. Güzel şeyler söyler yaaaa.💕💕🤗 ne öküzler varmış be😁

Vallahaa ilk bulustuğumuz papatya çiçek almiştı bana :KK70: şimdi pek yok ama dogum günümü asla aksatmazz sadece doğum günümü kutlar alır pasta falann çiçek 😄 yıldönümüde bikere dışarı yemeğe çıktı bitti amaann bitiyo zaten artıkk :KK70:
Biz tanıştığımız günden evlenene kadar her buluşmada mutlaka bir dal gülle gelirdi 🤣🤣 evlendik gene bir dalla geldi ama o dal o dal değil 🤣🤣🤣🤣

Biz tanıştığımız günden evlenene kadar her buluşmada mutlaka bir dal gülle gelirdi 🤣🤣 evlendik gene bir dalla geldi ama o dal o dal değil 🤣🤣🤣🤣
Hahahahahahah anlaşıldı o dall o dalı ahhh ahhhh 😄😄 ama gene huyları benim için çok önemli özeli boşver sevgi saygısı seni anlaması yardım etmesii kadar guzel birşey yok ben bianda fevri davranıyorum sakin ol hayatım diyo bazen bi dokülüyorum adama diyoki rahatladınmı :D

Vallahaa ilk bulustuğumuz papatya çiçek almiştı bana :KK70: şimdi pek yok ama dogum günümü asla aksatmazz sadece doğum günümü kutlar alır pasta falann çiçek 😄 yıldönümüde bikere dışarı yemeğe çıktı bitti amaann bitiyo zaten artıkk :KK70:
o kadar çok şey duydumki benim bile şimdiden umudum kalmadı :KK70:

• Komik
Reactions: Jou
Hahahahahahah anlaşıldı o dall o dalı ahhh ahhhh 😄😄 ama gene huyları benim için çok önemli özeli boşver sevgi saygısı seni anlaması yardım etmesii kadar guzel birşey yok ben bianda fevri davranıyorum sakin ol hayatım diyo bazen bi dokülüyorum adama diyoki rahatladınmı :KK70:
:KK53: solmayan hep diri kalan gül.
Benimki de öyle yav. Sevgi saygı sonsuz. Ben söylenirim o höser. O başlar ben höserim🤪

o kadar çok şey duydumki benim bile şimdiden umudum kalmadı :KK70:
Hahahahaha deme oyle beee gerçekten bu özel şeyler bazen cok fasa fiso olduda neoldu yemeğe cıktıkta neoldu oluyo bazenn adamın sevgisi saygısı dan baska birsey gerçekten hiç gerek yok bende istemiyorum eskiden hevesim vardı ama yaptık sonra daha ne gerek var birbirimizi sevdikten sonra arada olur evett ama insan sıkılıyo yeni evlendiğinde yaşıyosun evlilikyıldönümü yemeğe çıkmalar dogum günü sürprizler ilkzamanlar oluyor
:KK53: solmayan hep diri kalan gül.
Benimki de öyle yav. Sevgi saygı sonsuz. Ben söylenirim o höser. O başlar ben höserim🤪
Hahahaha aynen oyle bak bizde öyle işte 😄

Back
X