- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.841
Aaammaaaaannnn koyver gitsinnnAynen canım varsın unuttum sansınlar zaman çabucak geçiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaammaaaaannnn koyver gitsinnnAynen canım varsın unuttum sansınlar zaman çabucak geçiyor![]()
Ayy ben oldum ya kafam rahatladı ya resmennAynen öyle canım valla ben de 2. Dozumu olayımd a![]()
artık istediğin yere gidebilirsinAyy ben oldum ya kafam rahatladı ya resmenn
Evettt vallahaa istediğim yere giderimm hazır bebük olamdanda olduk hamileyken çok zor olurduartık istediğin yere gidebilirsin
Ben hala olmadım. Biyere de gidemiyorumEvettt vallahaa istediğim yere giderimm hazır bebük olamdanda olduk hamileyken çok zor olurdu
Yaaa bünyeden bünyeye değişir aslında bende çok korkarak gittim ama dedim hamileyken daha zor olur dedim o cesaret eşim olmuşken bende oluyim atlatıyim dedim korkmaa hiçbirşey yok hatta belki sana birşey olmiycak yani yan etkisiBen hala olmadım. Biyere de gidemiyorumaşı karşıtı değilim ama korkuyorum ya. Aşıdan sonra çevremde hastalanan çok oldu. Siz de öyle bişey oldu mu
Sataşmanin güzeli seks içerirGüzel sataş kızz
Napıyorsun![]()
Temizlik yapıyorum bende kuzumUzanıyoreeeeee seennnnn![]()
Enemm kızz busaattemiTemizlik yapıyorum bende kuzum![]()
Benimde zamanım geldide eşimi bekliyorum onunkide gelsin birlilte olalım diyeAyy ben oldum ya kafam rahatladı ya resmenn
Hahaha onunki ne zaman pekiBenimde zamanım geldide eşimi bekliyorum onunkide gelsin birlilte olalım diye![]()
AboooSataşmanin güzeli seks içerir
Temizlik yapıyorum perim
Nasılsın bu arada
Ay başında yalnış hatırlamıyorsam cumartesi oluruzHahaha onunki ne zaman peki![]()
Haydiiii bakalummmm şifaaa olsuunnnnAy başında yalnış hatırlamıyorsam cumartesi oluruz![]()
Bir gören olur mu dersin bir bilen olursa gelsin kim inkar eder ki yapılmaz temizlik aksamlaridaaaaEnemm kızz busaattemi![]()
İyiyimAbooo
Kolay gelsin nickom
İyiyim çok şükür sen nasılsın![]()
Evettt doğruu vallahaBir gören olur mu dersin bir bilen olursa gelsin kim inkar eder ki yapılmaz temizlik aksamlaridaaaaşarkıyı konuya uyarladim.
E kuzum ben eşim gece gidince gece temizlik yaparım
Gündüz gidince gündüz yaparım.
O evdeyken asla temizlik yapmadığım için onun olmadığı zamanlara planliyorum
İşte gündüz yapamadığını gece yap bebekim.Evettt doğruu vallahabenimkide öyle bi gecd bi gündüz ama gececi olduğu zaman evde uyuyo gündüz busefer süpürge açamıyorum hiç ben de kocam varken hayatta edemiyorum ev işini
![]()