Evettt vallahaa istediğim yere giderimm hazır bebük olamdanda olduk hamileyken çok zor olurdu
Ben hala olmadım. Biyere de gidemiyorum 🥺 aşı karşıtı değilim ama korkuyorum ya. Aşıdan sonra çevremde hastalanan çok oldu. Siz de öyle bişey oldu mu

Ben hala olmadım. Biyere de gidemiyorum 🥺 aşı karşıtı değilim ama korkuyorum ya. Aşıdan sonra çevremde hastalanan çok oldu. Siz de öyle bişey oldu mu
Yaaa bünyeden bünyeye değişir aslında bende çok korkarak gittim ama dedim hamileyken daha zor olur dedim o cesaret eşim olmuşken bende oluyim atlatıyim dedim korkmaa hiçbirşey yok hatta belki sana birşey olmiycak yani yan etkisi
Ben 1 gün ateşim yükseldi sadece halsızlık yaşadım ilk doz da 2 ci dozdada hiçbirşey olmadı normal gibi yaşadım ben bide nisanda korona olmuştum düşün bence o aradan çıkarmanı isteriim tabiiki senin kararın 🤗 seni tanımıyorum ama bebişte yoksa hamileyken aşı bile olmak zorunda kalırsın korkarsın öyle düşün

Enemm kızz busaattemi🤦‍♀️
Bir gören olur mu dersin bir bilen olursa gelsin kim inkar eder ki yapılmaz temizlik aksamlaridaaaa 😅 şarkıyı konuya uyarladim.

E kuzum ben eşim gece gidince gece temizlik yaparım
Gündüz gidince gündüz yaparım.

O evdeyken asla temizlik yapmadığım için onun olmadığı zamanlara planliyorum

Abooo 🤭🤭
Kolay gelsin nickom
İyiyim çok şükür sen nasılsın 🤗
İyiyim ♥️Kadir ezildinin bu haftaki yarışmacılarıni hiç begenmedim
Geçen haftaki türbanlı modern giyinen bı kadın vardı onu sevmistim, bian da cita düştü bu hafta

Bir gören olur mu dersin bir bilen olursa gelsin kim inkar eder ki yapılmaz temizlik aksamlaridaaaa 😅 şarkıyı konuya uyarladim.

E kuzum ben eşim gece gidince gece temizlik yaparım
Gündüz gidince gündüz yaparım.

O evdeyken asla temizlik yapmadığım için onun olmadığı zamanlara planliyorum
Evettt doğruu vallaha :D benimkide öyle bi gecd bi gündüz ama gececi olduğu zaman evde uyuyo gündüz busefer süpürge açamıyorum hiç ben de kocam varken hayatta edemiyorum ev işini🤦‍♀️

Evettt doğruu vallaha :KK70: benimkide öyle bi gecd bi gündüz ama gececi olduğu zaman evde uyuyo gündüz busefer süpürge açamıyorum hiç ben de kocam varken hayatta edemiyorum ev işini🤦‍♀️
İşte gündüz yapamadığını gece yap bebekim.
Ben gündüz yapamadigim için uyurken , gece süpürüp siliyorum evi topluyorum toz alıyorum banyo tuvalet yıkıyorum filan falan cogaltmayim da dahada

Back
X