Tabii ama yinede gözümüz üstlerinde olsun bdv deki konulardan bazen çok etkileniyorum
Gerçektne bende öyle biri annesinin evlenmesini istemiyor ama annesi istiyor mesela yalnızlık allaha mahsusturr benim 11 sene oldu babam vefat edeli dayım hoca ondna duyduğuma göre hercuma gunu sormak gerekirmiş evlenmek istiyormusun diye çünkü yaşamayan bilemezz yalnızlık çok kötü
Tabii annem ben böyle iyiyim alıştım der dahada hiç sormadım

Kesinlikle çok zor yalnızlık. Mesela komşumuzun kardeşi var eşiyle boşanmış. Geçen sene oğlu ve kızı birden evlendiler kadın yapayalnız kAldı evde. Şimdi diyormuş olursa iyi birisi evlenicem bunaldım diyormuş. Hak veriyorum ama ya bir evde duvarlarla konuşur insan bir süre sonra.
Şimdi eşimin abiside evlenmek istemiyor. Ne yapsak yok.diyorum annem ve babam keşke hep kalsalar yanımızda ama malesef. Kime ne olcağı belli olmaz ama yaş olarak baktığımızda malesef ölümlü dünya yalnız kalıcaksın. Ama yok anlamıyor
Rabbim bizleride eşlerimizide doğrulultan ayırmasın başımızdan eksik etmesin aman

Hehhh aynenn öyle iştee kimseyi ayırması yaşatmasın yüce rabbiimm çokzorr çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…