- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.921
Tabii ama yinede gözümüz üstlerinde olsunSonuçta biziimm diyorsunnn
Ya ben tam etkilencem fake çıkıveriyor.Tabii ama yinede gözümüz üstlerinde olsunbdv deki konulardan bazen çok etkileniyorum
Gerçektne bende öyle biri annesinin evlenmesini istemiyor ama annesi istiyor mesela yalnızlık allaha mahsusturr benim 11 sene oldu babam vefat edeli dayım hoca ondna duyduğuma göre hercuma gunu sormak gerekirmiş evlenmek istiyormusun diye çünkü yaşamayan bilemezz yalnızlık çok kötüTabii ama yinede gözümüz üstlerinde olsunbdv deki konulardan bazen çok etkileniyorum
Şimdi birtane var ama o üye gercekYa ben tam etkilencem fake çıkıveriyor.
Kesinlikle çok zor yalnızlık. Mesela komşumuzun kardeşi var eşiyle boşanmış. Geçen sene oğlu ve kızı birden evlendiler kadın yapayalnız kAldı evde. Şimdi diyormuş olursa iyi birisi evlenicem bunaldım diyormuş. Hak veriyorum ama ya bir evde duvarlarla konuşur insan bir süre sonra.Gerçektne bende öyle biri annesinin evlenmesini istemiyor ama annesi istiyor mesela yalnızlık allaha mahsusturr benim 11 sene oldu babam vefat edeli dayım hoca ondna duyduğuma göre hercuma gunu sormak gerekirmiş evlenmek istiyormusun diye çünkü yaşamayan bilemezz yalnızlık çok kötü
Tabii annem ben böyle iyiyim alıştım der dahada hiç sormadım
Hehhh aynenn öyle iştee kimseyi ayırması yaşatmasın yüce rabbiimm çokzorr çokKesinlikle çok zor yalnızlık. Mesela komşumuzun kardeşi var eşiyle boşanmış. Geçen sene oğlu ve kızı birden evlendiler kadın yapayalnız kAldı evde. Şimdi diyormuş olursa iyi birisi evlenicem bunaldım diyormuş. Hak veriyorum ama ya bir evde duvarlarla konuşur insan bir süre sonra.
Şimdi eşimin abiside evlenmek istemiyor. Ne yapsak yok.diyorum annem ve babam keşke hep kalsalar yanımızda ama malesef. Kime ne olcağı belli olmaz ama yaş olarak baktığımızda malesef ölümlü dünya yalnız kalıcaksın. Ama yok anlamıyor
Rabbim bizleride eşlerimizide doğrulultan ayırmasın başımızdan eksik etmesin aman
herkesin stresi bana işte evlenen ben değilim ya günaydın canımSıkma o tatlu canunu ballukuymakk yavv kesin düğün stresidir düzelecek herşeyyy herşey çok güzel olcak bitanemm
Banada olurdu o stres çünkü herşey ayarlayanda ben düşünende benherkesin stresi bana işte evlenen ben değilim ya günaydın canım
Günaydın nikom bitanem özledim kız erkencisin bugün@coconatt
@Mavera4268
@ASSOSyal
@Migim
@Buralardutluuugdu
@madammor
@Elhan
@mavikelebek34
Cookiie
MssPARE
@Emma3
Günaydın mis çiçeklerim
Aynen öyle bitanem rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsınHehhh aynenn öyle iştee kimseyi ayırması yaşatmasın yüce rabbiimm çokzorr çok
Minnoşum hayır olsun inşAllah sıkma tatlı canınıPek iyi geçmeyen bir gecenin ardından Günaydın canım
Parecikk nerelerdesinnGünaydın nikom bitanem özledim kız erkencisin bugün
BİTER Mİ DERSİNBanada olurdu o stres çünkü herşey ayarlayanda ben düşünende benevlendim çok şükür bitti dedim seninde öyle olcak inan
İNŞALLAH CANIMMinnoşum hayır olsun inşAllah sıkma tatlı canını
Ben biter diyorumBİTER Mİ DERSİN
İNŞALLAH CANIM
inşallah balım inşallah düğün sabahı şükür bitti demek istiyorumBen biter diyorum
güaydın parem sizler varken nasıl kötü olabilirmgünaydın kizlarrr herkes iyimi
Perim işlerim vardı yün dövdüm kışlık dondurucuya bir şeyler yaptım sonra birazcık yorgunluk oldu hastalandım üst üste şükür iyiyim kuzumParecikk nerelerdesinn
Iyiol kuzum sıkma canını hepsi gelir geçer minnosum yuvanı kuruyorsun kolay değil bunlar olucak bitanemgüaydın parem sizler varken nasıl kötü olabilirm
Biter tabii inann bende senin gibi yaşadımmm ama geçti unutuluyor bileBİTER Mİ DERSİN
İNŞALLAH CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?