- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.961
Döverim seni varyakeşke olmasa dün öleyim diye dua ettim bıkttım bezdim bunaldım artık ,tüm sabrım tükendi
sorma ya nasıl dua etmiş bide daha tazecik gelinDöverim seni varya
son günüm evet ayrılıyorum ağla ağlaya masam da ağlıyorum şuancanım düğüne az kaldı zaten azcık sabır işinde de son günündü galiba biraz toparlamaya çalış kendini
o yüzden sana tavsiyem nişanı kısa tutbende bunlardan korkuyorum ya kendimi biliyorum çünkü.
canım niye sustun içinden geleni deseydin ben susamıyorum artık tutamıyorum içimdekileri
nasip canım ama uzatacağımı sanmıyorum çok farklı bir şey olmadıkça annemde istemez max. 6 ay dero yüzden sana tavsiyem nişanı kısa tut
Tam dayakliksorma ya nasıl dua etmiş bide daha tazecik gelin
Prensesim ne oldu bebegimPek iyi geçmeyen bir gecenin ardından Günaydın canım
Günaydin caniimm@coconatt
@Mavera4268
@ASSOSyal
Wilma11
@Buralardutluuugdu
Madammor
@Elhan
mavikelebek34
Cookiie
MssPARE
@Emma3
Günaydın mis çiçeklerim
Hahahaha migim böyle hesap hesap ne zor şey yaAnnemin pogaçalari yesem mi yemesem mi 100 gr 352 kalori ama daha yemedim
Yemeden önce kalori hesaplaması yapıyom da
Bide öğlen biber dolması varmış 888 kalori yok almayayım
ne kadar kalori hesabı yapsanda yemezsen aklına kalır diyimAnnemin pogaçalari yesem mi yemesem mi 100 gr 352 kalori ama daha yemedim
Yemeden önce kalori hesaplaması yapıyom da
Bide öğlen biber dolması varmış 888 kalori yok almayayım
Ağzının ortasuna bitane pıçagu dayarumm haaa susssskeşke olmasa dün öleyim diye dua ettim bıkttım bezdim bunaldım artık ,tüm sabrım tükendi
Hahahaha migim böyle hesap hesap ne zor şey ya
Valla kalori hesaplamasıyla tanıştımne kadar kalori hesabı yapsanda yemezsen aklına kalır diyim
Dimi parecim ya hepimiz için böyle olsun inşalahZor bitanem ama evine geçince ohhh be diyeceksin zor kuruluyor ama keyfi bambaşka oluyor
Saolasin perim
Aman iyi olda tek dert ev işi olsun petem
Yaaaa bunu bana yapılır mıııı
şeytan işini iyi yapıyorTam dayaklik
Şeytan yuva yalanların işini zora sokar engel olmaya çalışırmış çünkü evlilik allahın emri bunu nasıl bozarım diye araya fitne sokarmış o yüzden böyle şeylerde can sıkıntısı karışan araya giren olur
En güzeli dua etmek duymazdan gelmekMinnosprenses
eyup peygamberle yarışıyorum sabırda inan kiEvlilik arifesindeyken işten ayrılmak
Bulundugu memleketinden ayrılmak
Adanaya yerleşmek
Stres üstüne stres anlıyorum seniMinnosprenses canım benım
Dualarım seninle
Geçecek hepsi sabret
Allah sabredenlerle beraberdi
Kün fe yekün
Mozaik pasta
Severmisin migimmYaaaa bunu bana yapılır mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?