- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.161
Sana kedü gösterecem
İyiyim parem, Allah sağlık versin bir sorunumuz yokNikom güzel kuşum
Işletim vardı kışlık hazırlıklar arka arkaya göremedim bir kaç gün söyle baktım çıktım
Iyimisin sen bebekim
Aman iyi ol bitanemİyiyim parem, Allah sağlık versin bir sorunumuz yok
ahahahah bu gün baua konuştuk periyiTerfi etmis. Büyücü okulunda peri olmuş gibi kız.alt yazısına baksana
Tüh neleri kacirdim beeenahahahah bu gün baua konuştuk periyi
Ne komiksin kız çok yaşa e mi
maşallah pantereNe komiksin kız çok yaşa e mi
İşte kediş bu, ismini Panter koydum, zira parkta panter gibi koşuyordu mâşâallah.
Eki Görüntüle 2924771
YaaaaaNe komiksin kız çok yaşa e mi
İşte kediş bu, ismini Panter koydum, zira parkta panter gibi koşuyordu mâşâallah.
Eki Görüntüle 2924771
et ve domatesli biber sosuylaa ballandıra ballandıra yerukk
ezogelin çorba ve patates püresi ortaya çoban salata
sıkılıyoooreeeeeeeeee
Allah korusun canım olmayim yaa kimse korona olmasın artıkBence değill öyle olsa @ASSOSyal sosyalimde
Hiç korona olmamıştı aşı oldu genede hafif geçirdi olmadı daha 3cüde gelsem biontechi olsam diyor sadece kol agrısı olur normalde aşı vurulduğundan öyle oldu ben genede koronayken ateşim hiç yoktu genede ben ilk doz olunca çok halsızdım kolum biyandan ateşim biyandan
Ayy ben evlisin sandım kızz
Sosyalimda korona oldu bikac hafta önce ama çok hafif geçirdii geneyani sen bilirsin kuzumm ama allah korusun olursan korona ya ağır geçirsen neolcak sonra annem şeker hastasıyken bile iki kez biontech oldu kadında hem şekeri var hem tansiyonu var herşeyi var ama hic yan etkisi olmadı kolu bile ağrımadı resmen
Ooooooo ne kısmet thele anlat bakemmmAllah korusun canım olmayim yaa kimse korona olmasın artıkbakalım cesaretimin geleceği günü bekliyorum
Bekarim bı kismetler çıktı bugün evlere şenlik
Prenses elbiseni tabikiahahahha en güzel elbisemi giymeliyim
bir bekar daha mı varOoooooo ne kısmet thele anlat bakemmmkoca mı bulduk sana
Olsun canım izlersin bende yüzüklerin efendisini falan bilmiyorumizlemedim canım kendimi çok cahil hissediyorum karayip korsanları, harry potter, yüzüklerin efendisi benim nesil hepsini biliyor ben izlemedim bile
ay ben biraz baktım da bişey anlamadım son film mi neymiş tersten izlemişimOlsun canım izlersin bende yüzüklerin efendisini falan bilmiyorum
Benim sıkılma huyum var çok sıkılıyorum abla hemen. Harry potterın gittiği okulun ismi hogwartsBal ve peri ne güzeldi ...hogwarts bir kahraman mi tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?