- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.121
izlemedimEvet kız harry potter izlemedinizmi onun gittiği okul
Sana benden bir erkek bir kız tombikmi tombik ısırmalık bebişlero okus pokuss larla bana bebük verrr
Tacını hazırlıyorum akşama tac törenin olcak minnoş kız sonra seni prensinin yanına ışınlıcamahahahahah yap kız beni prenses yap cadılardan kaçayım prensimi bulayım
yaa bende izledim vakit mi sankiizlemedim
sen prensini buldun canım sıra bendeahahahahah yap kız beni prenses yap cadılardan kaçayım prensimi bulayım
Birden değiştim birdaha değişmicem sözdakkabaşıı nickine muhabbett yavvv
ahahahha en güzel elbisemi giymeliyimTacını hazırlıyorum akşama tac törenin olcak minnoş kız sonra seni prensinin yanına ışınlıcam
ahahah prenses olunca prens lazım benim bulduğum prens değilsen prensini buldun canım sıra bende
Sana benden bir erkek bir kız tombikmi tombik ısırmalık bebişler
Aa çocukluğumuzun filmi ya kuzum ondan ben izlemişsinizdir diye şeyttimizlemedim
tamammmBirden değiştim birdaha değişmicem söz
ahahahha en güzel elbisemi giymeliyim
birazda seni konuşalım istersenanlamıylada aynı zaten melo büyücülük yanii aynı şeyy güzel güzell ne nickmiş ya sabah beri periyi konuşuyoruzz yeterr
beni nevarrr yemük yapcam dahaabirazda seni konuşalım istersen
izlemedim canım kendimi çok cahil hissediyorum karayip korsanları, harry potter, yüzüklerin efendisi benim nesil hepsini biliyor ben izlemedim bileAa çocukluğumuzun filmi ya kuzum ondan ben izlemişsinizdir diye şeyttim
seninde profil resmini konuşalımbeni nevarrr yemük yapcam dahaa
taamm tammmay tıpkı ben
riri oseninde profil resmini konuşalım
ne yapıcan akşama karar verdin mibeni nevarrr yemük yapcam dahaa
neden değiştiriyorsun acaba süreklitaamm tammm
riri o
et ve domatesli biber sosuylaa ballandıra ballandıra yerukkne yapıcan akşama karar verdin mi
sıkılıyoooreeeeeeeeeeneden değiştiriyorsun acaba sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?