- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.721
ablacımmm nasılsınnOfff offf bu güzel elden kahve içmesi de pek datlu olur yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacımmm nasılsınnOfff offf bu güzel elden kahve içmesi de pek datlu olur yaaa![]()
tamam kuzummCanım buradayım pek gelemiyom muhabbetlere kusura bakma daha geçmişi okumadım![]()
BitanemMorcum taze annem, iyimisinoy çen anne mi olcan
![]()
İnsallah canim hayirlisi ile gelecek nasipseAaaa bebek mi geliyor
Öyle yapıcam bebişimAynen kuzum sakin ol, acele etme. Özen göster yavaş gitsin![]()
Hee anladım canım. Aynen kuzum Rabbim dert verip derman aratmasınyaa halimize şükretmemizle ilgili işte ambulans gördümmü kötü oluyorumm
Canım gözün aydın sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahİnsallah canim hayirlisi ile gelecek nasipse![]()
Hee anladım canım. Aynen kuzum Rabbim dert verip derman aratmasın![]()
Hazır sosyalimGelinlik hazır mı minnosum beybim çok merak ediyorumkınada ne giyeceksin
off keşke salonda canlı yayin yapsalar
![]()
Minnosprenses
Hoş geldiniz aramıza afiyet olsunheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Elhan
Minnosprenses @ASSOSyal @zorunlunick @Buralardutluuugdu @MssPARE @coconatt @Mavera4268
Cookiie @Simurgp @Migim @mavikelebek34
Madammor
Catlak-kurabiye @Yasnaz
Eki Görüntüle 2926883
Pammik olmuş benim Elçin' im.ablacımmm nasılsınn![]()
Hahahah minnoş hoşgeldin diye kime diyonHoş geldiniz aramıza afiyet olsun![]()
Anlamı var kuzum digerinde hic yoktu oyüzden bide çok az dı biraz uzun olsun istedimA a a ama nedenn![]()
Ula minnoşşşHoş geldiniz aramıza afiyet olsun![]()
Hee pamuk gibiyim diyosunnnAnlamı var kuzum digerinde hic yoktu oyüzden bide çok az dı biraz uzun olsun istedim![]()
Çü kü pammıkımm aşguummmmPammik olmuş benim Elçin' im.
İyiyim bitanemyürüyüşe çıktım . Sen nasılsın? Niye pamuk olsun sen bakim
![]()