Izlicemmm ne var akşama aceppzaten diyetteeyim habu mehmet şeff şapur şupur yemese iyi🙄
Haha bence kapatalım TV yi 🤣🤣 profiterol yapacak vicdansızlar. Hele Mehmet şef üstüne çikolata sosunu da bi döküyor ki off off🤤🤤 dünden zaten sufle istedi canım 🤣 diyetteyiz olum yaa

• Komik
Reactions: Jou
Haha bence kapatalım TV yi 🤣🤣 profiterol yapacak vicdansızlar. Hele Mehmet şef üstüne çikolata sosunu da bi döküyor ki off off🤤🤤 dünden zaten sufle istedi canım 🤣 diyetteyiz olum yaa
Bırakk yaaa kaçmıyor yaa aşkooooobigün diyet işi bittimi yaparukk nediirrr yaniii normalde profiterolu ne yazikki sevemiyorumm ama hiçte canım çekmedii neyseki bugüne yırttımm buişi😁😁
Amaaann bugün de kaptan seçimi varrr yarın daha iyi oluyorr

Bırakk yaaa kaçmıyor yaa aşkooooobigün diyet işi bittimi yaparukk nediirrr yaniii normalde profiterolu ne yazikki sevemiyorumm ama hiçte canım çekmedii neyseki bugüne yırttımm buişi😁😁
Amaaann bugün de kaptan seçimi varrr yarın daha iyi oluyorr
Ayy ben bayılıyorum ya🤤🤤
Niue yarın kavgalı dövüşlü ekşınlı oluyor dimi🤣🤣

• Komik
Olaaayyyy yavv grup neolduğu bellii hele biyere gidiyolar ya perşembe günümüydü iştee orasını da seviyorum ya desen ben geziyorumm:-)
Hahha hey Allahm ya. Dizi topiklerine baktım sabah maşallah çoğunu sen açmışsın 🤣 diyom bu kız hepsine nasıl yetişiyor. Yalancıyı izliyor musun

• Komik
20211004_163243.webp

Hahha hey Allahm ya. Dizi topiklerine baktım sabah maşallah çoğunu sen açmışsın 🤣 diyom bu kız hepsine nasıl yetişiyor. Yalancıyı izliyor musun
Yokya izlemiyorumm izleyen olursa açabilirimm kızzz hahahah hepsine açtımm ama çoğu izlemeyen var oyüzden çok ilgilenmiyorum en çok yargı ve camdaki kız var yorumcularr ama yargı dün fena döktürdük topikte :KK17::KK17: mavikelebek34 mavikelebek34 hele kelebükk fena yargıcı 😁😁

Tsklr hep beraber olsun kızlar 🥰
O biraz diyet kahvesi ama idare eder işte,içinde tarçın bide hindistan cevizi yağı var 🥴
Oooobende tarçınlı kahve içtim öglen o yağla hiç denemedim duyduğuma göre çok yağlı oluyormuş içinde doğrumu

Back
X