- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.821
Yeni nickin hayırlı olsun canım@Yasnaz yasomm
Sağoll askumm bende tam seni etiketlemiştimmYeni nickin hayırlı olsun canım
Şimdi girdim bendeSağoll askumm bende tam seni etiketlemiştimm
Hayırlı olan inşaallahhh eşler arası oluurr öyle şeyleeerrrrrrrrr azucuk at tribini sonra barışırsınız güzelliğimmmŞimdi girdim bendeTek basıma kahve yapıp içicem şimdi eş kişisi ile ufak bir tartışma sonrası
Hiçte barışmam kendi kaybetti hatasını anlayıp özür dileyene kadar yok. Kendisi yakıp döktükten sonra uyumayı tercih edenlerden hiiç umrumda değil hiççHayırlı olan inşaallahhh eşler arası oluurr öyle şeyleeerrrrrrrrr azucuk at tribini sonra barışırsınız güzelliğimmm
Uuuu baya kötü şeyler olmuş yasoommm anlatmak istermisinHiçte barışmam kendi kaybetti hatasını anlayıp özür dileyene kadar yok. Kendisi yakıp döktükten sonra uyumayı tercih edenlerden hiiç umrumda değil hiçç
Ah yasom yaaaHiçte barışmam kendi kaybetti hatasını anlayıp özür dileyene kadar yok. Kendisi yakıp döktükten sonra uyumayı tercih edenlerden hiiç umrumda değil hiçç
Hiç bişey olmadı inanırmısın sinirlendiğim seyde bu yani hiç bişey olmamasıUuuu baya kötü şeyler olmuş yasoommm anlatmak istermisinay uzüldüm
Bucu bucuğğğ
Amaannn uzulme yaaa butün erkekler aynıtavırr zatennn zaten zor şartlarda kendini toparlamaya çalışıyorsun yanında üzüldüğünü belli etmemeye çalışıyorsun bide bu olduysaHiç bişey olmadı inanırmısın sinirlendiğim seyde bu yani hiç bişey olmamasıSacma sapan bişeyler buldu bana bulasıcak kendine göre haklı ama söylesem g… le gülersin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?