- 12 Mart 2019
- 16.266
- 35.813
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.841
Takmamak elde değilki bu kalp krıılınca eskisi gibi olmuyo unutulmuyo unuttugunu sanıyosun sadeceAh yasom yaaahepsi aynı. Hiç.takma nolur
Karpuz gibi büyüyene dek yatıcam kışta geldiOoyyyy sne iyi olda hele totonu uyuşturdun iyice dahada uyuşturr emiii
Oldumu migimm canum aşkummm
Yürüsün gitsin vurucaksın yüzüne böylelerinin görücek dünyanın kaç bucak oldugunu…Amaannn uzulme yaaa butün erkekler aynıtavırr zatennn zaten zor şartlarda kendini toparlamaya çalışıyorsun yanında üzüldüğünü belli etmemeye çalışıyorsun bide bu olduysa
Ah kuzum yaTakmamak elde değilki bu kalp krıılınca eskisi gibi olmuyo unutulmuyo unuttugunu sanıyosun sadeceincir cekirdeğini doldurmayacak sey yüzünden söylendi de söylendi unutmam ama ben. Hiç bişey olmamış gibi özür diler ama ben o lafları yüzüne her defasında vururum
Onun hiç bişey olmamış gbi davranmasi kadar senin de her defasında yüzüne vurman hata ...Takmamak elde değilki bu kalp krıılınca eskisi gibi olmuyo unutulmuyo unuttugunu sanıyosun sadeceincir cekirdeğini doldurmayacak sey yüzünden söylendi de söylendi unutmam ama ben. Hiç bişey olmamış gibi özür diler ama ben o lafları yüzüne her defasında vururum
Aynennn bende onu dicektimm ağzına ağzına çarpacaksınn resmenn bazen benimkide bi yemeği bile küçük şeyi eder dururr beni bile beynimi yoruyo bazenYürüsün gitsin vurucaksın yüzüne böylelerinin görücek dünyanın kaç bucak oldugunu…
Bu yorumun gelecegini bilerek onu söyledim. Bana söylediği seyi kötü olmasada yeri geldiğinde bende ona söylicemki anlasın nasıl bişey oldugunu. Hadi ben söylemedim onun hiç bişey olmamış gibi davranmasını nasıl düzelticez…Onun hiç bişey olmamış gbi davranmasi kadar senin de her defasında yüzüne vurman hata ...
Bunu düzelt
Oooo ensevdiğimm battaniyeeKarpuz gibi büyüyene dek yatıcam kışta geldibattaniyemle bütün olma zamanı
Evet migim sayılı günler sayılı saatler kaldı gözleeim hep yaşlıMinnoş nasılsın dügüne çok az kaldı
Sebep yok cok komik ama yok yaniAh kuzum yaözel değilse sebep ne
Ben pammıkk sen prensess
Heh işte aynen böyle olduAynennn bende onu dicektimm ağzına ağzına çarpacaksınn resmenn bazen benimkide bi yemeği bile küçük şeyi eder dururr beni bile beynimi yoruyo bazen
Bende yaşıyorum bunu aşkoo hiç konuşmuyorum geçiyorum odama busefer özür dileyen gene kendisi çok yoruyo benii yasom gerçekten her yemekte oturduğumuzda başka konuşcak birşey yokmuş gibi yemeği konuşurHeh işte aynen böyle oldu
Yook yemeklerime laf etmez. Ama ona arada bi bişey olur böyle bulasıcak yer arar ota boka. oda aylarca kavga etmediğimiz zamanlar oluyo nedenseBende yaşıyorum bunu aşkoo hiç konuşmuyorum geçiyorum odama busefer özür dileyen gene kendisi çok yoruyo benii yasom gerçekten her yemekte oturduğumuzda başka konuşcak birşey yokmuş gibi yemeği konuşur
Amann ya patlayacağı vardı demekkiiYook yemeklerime laf etmez. Ama ona arada bi bişey olur böyle bulasıcak yer arar ota boka. oda aylarca kavga etmediğimiz zamanlar oluyo nedense
Demekki.Amann ya patlayacağı vardı demekkii
Üzme o güze kalbini kuzummDemekki.
Üzülücek daha önemli şeylerim var inan ona üzülmeye bile vaktim yokÜzme o güze kalbini kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?