- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #31.221
Ay evet doğru onu unutmuşum benGeyikten Bdv olumuyor diye biliyorum bazı konular geyik gerektiriyor hatta kazen de diyor bu konu geyik yapılır gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet doğru onu unutmuşum benGeyikten Bdv olumuyor diye biliyorum bazı konular geyik gerektiriyor hatta kazen de diyor bu konu geyik yapılır gibi
Bitiremedim ki kaldı öyle bu aralar çok yoğunum dinlenemiyorum bile ruh gibi dolaşıyorumbakk helee yaaaa geçen pazar izledin ama kıızzz
canımm benimm gerçekten haklısın bende çalışırken fırsat bulamazdım hiçççBitiremedim ki kaldı öyle bu aralar çok yoğunum dinlenemiyorum bile ruh gibi dolaşıyorum![]()
Ban yemeyin ya çok üzülüyorum yoklugunuza .. görmemezlikten gelin nolcek sanki ..
Valla ban geleceğini hiç tahmis etmedim ben sürekli geyik yapılan konulardı geyik yaptık evet doğrudur banda geldi allahtan bir günlük olduBan yemeyin ya çok üzülüyorum yoklugunuza .. görmemezlikten gelin nolcek sanki ..![]()
Neyyyy dutun gardasimi hayır olamaz ben onun abasiyim dut benim gardaşım şekil aradan
Kız fena mı oldu bi bacın daha olmuş oldu büyümüş yetişmiş daha ne istiyonnnNeyyyy dutun gardasimi hayır olamaz ben onun abasiyim dut benim gardaşım şekil aradan![]()
IstemiyommmmKız fena mı oldu bi bacın daha olmuş oldu büyümüş yetişmiş daha ne istiyonnn![]()
Bende de limon var zeytinden 10 gün büyük iyi düşün bakkkk yanlış kararlar vermeeIstemiyommmm
Ben dutu istiyorum bide zeytini![]()
Dut yanımda beni de bacın olarak kabul etmezsennn olacaklarııı sen düşünnnnIstemiyommmm
Ben dutu istiyorum bide zeytini![]()
Aman yarabbimmm gel bacimsinnDut yanımda beni de bacın olarak kabul etmezsennn olacaklarııı sen düşünnnn
abooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv büyükk bir sürpriizzzz hele berabermisinizz yoksaammmm
Teşekkür ederim ne kadarrr naziksinizzzzzzAman yarabbimmm gel bacimsinn![]()
Evettttttabooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv büyükk bir sürpriizzzz hele berabermisinizz yoksaammmm![]()
Ben nazik biriyimdir heleki duta karşıTeşekkür ederim ne kadarrr naziksinizzzzzz![]()