- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #31.261
yaniiiİşte yoğurt gibi ne kadar olursa![]()

aboooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv buda olmuş gülbennnÇok girmedim valla ne yalan söylimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaniiiİşte yoğurt gibi ne kadar olursa![]()
aboooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv buda olmuş gülbennnÇok girmedim valla ne yalan söylimm
Ana ne güzel oldu gülben ama ben.profil resmi ararken dut bana bi gülben gönderdi onu yap korkunç bakışlı dur bulayın sana HahhahaÇok girmedim valla ne yalan söylimm
TamamAna ne güzel oldu gülben ama ben.profil resmi ararken dut bana bi gülben gönderdi onu yap korkunç bakışlı dur bulayın sana Hahhaha
tabiiii sigara olmazsaaa olmazzzz
Buyrunn beraber olsunnntabiiii sigara olmazsaaa olmazzzz
afiyett olsunn şekerrrrlii portakalll
olsunnn beaaaBuyrunn beraber olsunnn
Evli çocuklu kafayıı yemek üzere değişik bişey yokolsunnn beaaanedense hiç canım istemeyy kahve içmek buaralarrr
napıyosun nasılsınn neler yapıyorsunnn
sorguya çekmiş gibii![]()
herzamankii hallerrr işteeeEvli çocuklu kafayıı yemek üzere değişik bişey yok
Aynen vallaherzamankii hallerrr işteee![]()
gell canım beraber olsunAaa ne güzel topic :)
Ben kahve aşığıyımm ancak hamilelik sebebiyle çok azalttım haftada 1 e falan düştü; filtre kahve ve türk kahvesi en sevdiğim kahveler :)
olsunnn bebüşşş doğursunnnnn belli bi zamanda içersun heleee brooAaa ne güzel topic :)
Ben kahve aşığıyımm ancak hamilelik sebebiyle çok azalttım haftada 1 e falan düştü; filtre kahve ve türk kahvesi en sevdiğim kahveler :)
Ahh kavuşacağız illakiii sonunda <3 :)olsunnn bebüşşş doğursunnnnn belli bi zamanda içersun heleee broo![]()
Ahh kavuşacağız illakiii sonunda <3 :)
3 ay sonra haftada bir olsa içebilirsin kuzum kafeinsiz kahveden alabilirsinAhh kavuşacağız illakiii sonunda <3 :)
onu bende düşünmüştüm yapmıştım olmamıştııSmile olacak sandım olmadı küçük eşittir 3 üm![]()
Hoş geldin canım.
Hoşbuldum canım benim...Hoş geldin canım.ben de onun ablasiyim.
Elhan abla dersen bilir o....