- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.601
Bende özlüyorum ya kınamıÇok güzeldi gerçekten hey gidi günler heyy
Zaman çabuk geçiyor kuzumBende özlüyorum ya kınamı
Vallahaaa yaa iyikide istediğimi yaptımm yoksa aklıma kalcaktıZaman çabuk geçiyor kuzumyapacak bişey yok
KesinlikleVallahaaa yaa iyikide istediğimi yaptımm yoksa aklıma kalcaktı
Yaniii herşey kuzumm hiçbireksiğim de olmadı kınam salonu falan halam tuttu allah razı olsun nedimeleri kaftanları o ödedii yemek te eşim yollamıştıKesinlikleayy neydi o istediğin bebekim
Çok şükür kuzum, her şeyi yaşamışsın ne güzelYaniii herşey kuzumm hiçbireksiğim de olmadı kınam salonu falan halam tuttu allah razı olsun nedimeleri kaftanları o ödedii yemek te eşim yollamıştı
Zor olan insanın kendine değer vermesi. Kendimize değer vermediğimiz için başkalarına prim veriyoruz zatenİyi geceler kizlar canım çok sıkkın. İnsanlar niye bu kadar kötü ve en başta niye olmadığı kadar iyi.gecici iyilik haliyle kaç günlük yer edinebilir bı insanın hayatında.... Zor olan iyi olmaya çalışmak mı yoksa kendine değer vermek mi. Kendi degersizligi yüzünden başkalarını bu kadar kolay harcayan insanlardan nefret ediyorum
Evett kuzumm gerçekten bi babam eksikti o da rahmetli tabiiÇok şükür kuzum, her şeyi yaşamışsın ne güzel
Basın sağolsun bitanecim, rabbim yerinde dinlendirsin. Allah sabır versin inşEvett kuzumm gerçekten bi babam eksikti o da rahmetli tabii
Çok üzülüyorum böyle şeyleri okuduğumdaEvett kuzumm gerçekten bi babam eksikti o da rahmetli tabii
Aminn kuzumm benimm sağoll obür dünyada ekinimki daha rahat çok hastaydı acı çekiyordu çok oyüzden yaşayıp acı çekeceğine cennetine kavusmuş olduBasın sağolsun bitanecim, rabbim yerinde dinlendirsin. Allah sabır versin inş
Vallahamı kızz bilseydim öyle demezdim ha burda alıştık be kuzum ben 15 yaşındaydımÇok üzülüyorum böyle şeyleri okuduğumda
Nefesim kesildi sanki keşke gormeseydim dedim yazdigin şeyibaşın sağolsun
Olur mu ya bana ona buna suna göre mi takilacaksin en özgür olduğun yerde.Vallahamı kızz bilseydim öyle demezdim ha burda alıştık be kuzum ben 15 yaşındaydım
Rabbim cenneti ile mükafatlandirsin ınş kuzumAminn kuzumm benimm sağoll obür dünyada ekinimki daha rahat çok hastaydı acı çekiyordu çok oyüzden yaşayıp acı çekeceğine cennetine kavusmuş oldu
Sen oğlaksin kendine gelOlur mu ya bana ona buna suna göre mi takilacaksin en özgür olduğun yerde.
Yani burada
Anlat konuş paylaş tabi ki
Sen yazmasan film izlerken biri ölüyor bu kezde ona ağlıyorum kaçışım mi var
Mekanı cennet olsun abdestliyim bir Fatiha okumak isterimVallahamı kızz bilseydim öyle demezdim ha burda alıştık be kuzum ben 15 yaşındaydım
Balikla mi karıştın naptinBen bence ağlak'ım oğlak değil
Oyle tabii kuzumm öyle iste ya babam als hastasıydı işte annem sadece bakardı bizde kardeşimle okula gider gelirdik kardeşim çok göremedi babamla pek güzel şeyler yaşayamadı benle daha çok vakit geçirdi tabi o zamanlar daha sağlıklıydıOlur mu ya bana ona buna suna göre mi takilacaksin en özgür olduğun yerde.
Yani burada
Anlat konuş paylaş tabi ki
Sen yazmasan film izlerken biri ölüyor bu kezde ona ağlıyorum kaçışım mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?