Hastalığı öğrendikten sonra ne kadar yaşadı
Ben o zaman 6 yaşındaydım 8 yıl yaşadı muhtemelen
Yaa ben rüylaara aşırı derecede etkilenirim mesela nicko ilk zamanlardan sonr ababam öldüktan sonra 2 sene sonra rüyamda hep hasta görürdüm anlardımki hiç iyilesemedi hala daha yavas yavas toparlıyor dedim nese geçen sene bigün rüyamda gördüm benimle konuştu sarıldı üzülme kızım çocuğun olcak demişti bana ama gerçek gibiydi nicko geceydi uyandığımda gözlerim akmış eşim uyurken sessiz sessiz salona gittim başladım ağlamaya ama çok etkilendim babamı ilkkez öyle ayakta yürürken konuşurken gördüm ve demekki daha yeni yeni iyileştii eşim geldi anladı beni yatakta yokum birşeymi oldu diye babamı gördüm deyince bak aglarsan baban çok üzülür kızar sana demişti sonr atoparlamıştım o an ama o gün bugündür görmüyorum belki de ağlıyorum diyd rüyalarımada gelmiyo çok düşkündürr bana

Ah canım benim
mekanı cennet olsun
Baban ne güzel mujdeleyicin olmuş bu çok anlamlı

Zor olan insanın kendine değer vermesi. Kendimize değer vermediğimiz için başkalarına prim veriyoruz zaten
ben artık kendime değer vermeyi öğrendim canım. Bunu öğrendikçe de insanların nasıl basitlestigini hemen anliyosun. İnsanların kolayca yıkıcı kavgalara girme sebebi kendiyle savaş halinde olmalarından....

Bende sabah sabah minnoş yazdı sandım. Kız sen ne geziyon bu saatte.
Bu arada mekanı cennet olsun inşallah
Gözün miinnoşu arıyor demii
Kocişi yolladım kız uykum kaçtı iki dk birşey bakıyim dedim uykum gelir belki diye dedim kk ya bi bakem girdim çıkamadumm
Sağoll kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…