- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.621
Insaallahh bebişimmRabbim cenneti ile mükafatlandirsin ınş kuzum
Hastalığı öğrendikten sonra ne kadar yaşadıInsaallahh bebişimm
Ben o zaman 6 yaşındaydım 8 yıl yaşadı muhtemelenHastalığı öğrendikten sonra ne kadar yaşadı
Ah canım benimBen o zaman 6 yaşındaydım 8 yıl yaşadı muhtemelen
Yaa ben rüylaara aşırı derecede etkilenirim mesela nicko ilk zamanlardan sonr ababam öldüktan sonra 2 sene sonra rüyamda hep hasta görürdüm anlardımki hiç iyilesemedi hala daha yavas yavas toparlıyor dedim nese geçen sene bigün rüyamda gördüm benimle konuştu sarıldı üzülme kızım çocuğun olcak demişti bana ama gerçek gibiydi nicko geceydi uyandığımda gözlerim akmış eşim uyurken sessiz sessiz salona gittim başladım ağlamaya ama çok etkilendim babamı ilkkez öyle ayakta yürürken konuşurken gördüm ve demekki daha yeni yeni iyileştii eşim geldi anladı beni yatakta yokum birşeymi oldu diye babamı gördüm deyince bak aglarsan baban çok üzülür kızar sana demişti sonr atoparlamıştım o an ama o gün bugündür görmüyorum belki de ağlıyorum diyd rüyalarımada gelmiyo çok düşkündürr bana
ben artık kendime değer vermeyi öğrendim canım. Bunu öğrendikçe de insanların nasıl basitlestigini hemen anliyosun. İnsanların kolayca yıkıcı kavgalara girme sebebi kendiyle savaş halinde olmalarından....Zor olan insanın kendine değer vermesi. Kendimize değer vermediğimiz için başkalarına prim veriyoruz zaten
Evett sağoll kuzum benimmAh canım benim
mekanı cennet olsun
Baban ne güzel mujdeleyicin olmuş bu çok anlamlı
Bende sabah sabah minnoş yazdı sandım. Kız sen ne geziyon bu saatte.Evett sağoll kuzum benimm
Gözün miinnoşu arıyor demiiBende sabah sabah minnoş yazdı sandım. Kız sen ne geziyon bu saatte.
Bu arada mekanı cennet olsun inşallah
Aynen kuzum daha da bulamayız minnoşuGözün miinnoşu arıyor demii
Kocişi yolladım kız uykum kaçtı iki dk birşey bakıyim dedim uykum gelir belki diye dedim kk ya bi bakem girdim çıkamadumm
Sağoll kuzumm
Instaya bakıyodum baktım.birşey yok gidiyim kk ya dedimAynen kuzum daha da bulamayız minnoşu
Kk uyku getirmiyor kız aksine kaçırıyor
Burdan çıkış yokInstaya bakıyodum baktım.birşey yok gidiyim kk ya dedimo giriş o giriş
GunaydinEvett sağoll kuzum benimm
Oooo sendmei erkencisinGunaydin
Namaza kalktın dahada uyuyamadun demiBurdan çıkış yokbende 2 dk diye girmiştim bi zamanlar
He kahvaltı hazırlıyorum gelOooo sendmei erkencisin
YessNamaza kalktın dahada uyuyamadun demi
Kahvaltıda ne var. Bugün koci bey evde ne yapsam acabaHe kahvaltı hazırlıyorum gel
Bende cuk acıktım yavvvvYessbende gidem ilacımı içip kahvaltı hazırlayım bari
HeeemmeeennnnnnnHe kahvaltı hazırlıyorum gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?