- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.921
Hmmm. Bende fasülyeden vazgectim haftasonu mercimek yemiştik. Patlıcan var evde pTlıcan çullama diye bir tarif gördüm onu yapcam kuxuOooo evett dolma olurda benimki etli yemey pirinçte bittii
günaydın canımGünaydınlar efenim herkeslere
Nasılsın canımgünaydın canım
Ooooo patlıcan lı olan yemekleri çok severiimm ben iyi düşünmüşsün❤❤Hmmm. Bende fasülyeden vazgectim haftasonu mercimek yemiştik. Patlıcan var evde pTlıcan çullama diye bir tarif gördüm onu yapcam kuxu
iyiyim canım çok yoğunum işte bir arkadaş gelmiyor 3 gündür onun yerine de bakıyorum her yere yetişmeye çalışıyorum sağ çıkabilecek miyim bilmiyorumNasılsın canım
yoğunum canım bir arkadaş gelmedi onun yerine de bakıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile ama pertim çıkıyorBebeğimm nasıl gidiyor işgüç
Ayyyy bide onun yerine çalışmak berbat birşeyyy kendimden bilirimm ya bide izne çıkarlar hiç ssevmiyorumm yaa benim işimden başka iş yapmayı o hafta bana zehir grliyordu resmenyoğunum canım bir arkadaş gelmedi onun yerine de bakıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile ama pertim çıkıyor
Bende öok severim canımOoooo patlıcan lı olan yemekleri çok severiimm ben iyi düşünmüşsün❤❤
aynen canım öyle birde adet oldum bu kadar mı olur ya üst üste hepsiAyyyy bide onun yerine çalışmak berbat birşeyyy kendimden bilirimm ya bide izne çıkarlar hiç ssevmiyorumm yaa benim işimden başka iş yapmayı o hafta bana zehir grliyordu resmen
O hepten berbat yaaaaynen canım öyle birde adet oldum bu kadar mı olur ya üst üste hepsi
aynen canım sen nasılsın napıyorsunO hepten berbat yaaa
Iyiyimm aynı kuzuumm yat kalk yemek temizlik hep aynı şeyy çocukta olcak oda aynı şey hayat böyleaynen canım sen nasılsın napıyorsun
hep öyle ki canım o kadar aynı ki her şey bugün napsam diye düşünmüyorum düşünsem de bişey değişmiyorIyiyimm aynı kuzuumm yat kalk yemek temizlik hep aynı şeyy çocukta olcak oda aynı şey hayat böyle
Aynennn değişmiyor gerçekten kuzummhep öyle ki canım o kadar aynı ki her şey bugün napsam diye düşünmüyorum düşünsem de bişey değişmiyor
Sen istersen olurum yavrum
Trakyalı mi oldun seeeen
Ben trakyalıyummSen istersen olurum yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?