- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.961
Hoşgeldiniz Selin hanımAy bendeeee kahve severimm hemde çoooook
Hatri cok kahvelerimiz olsunn
Teşekkür ederim ben İstanbul'danHoşgeldiniz Selin hanım
Nereden katılıyorsunuz
Bend eiyiyim çok şükür yrni katıldın dün herhaldeTeşekkür ederimiyiyim sen nasılsın
Ne çok İstanbul'dan varTeşekkür ederim ben İstanbul'dan
BugünBend eiyiyim çok şükür yrni katıldın dün herhalde
Anladım canım
Hahahah iyi yaptın biz burda çok enerjik olur normaldede buaralar buhafta herkesin işi gücü çıktıKahve konusunu görünce yazıyım dedim
Anladım canım
Hahahah iyi yaptın biz burda çok enerjik olur normaldede buaralar buhafta herkesin işi gücü çıktı
Kendini tanıtırmısınBahtsız bne ::)))
Ah nickom bu havada gezilmez, hem hastalık çok arttıÇok şükür canım iyiyim bende
Bı gezesim var ama havalar soğudu şimdi nere gidem
Kaldım öyle
Şahsen benim dizim yarınEeee bugün hangi dizi karşısında yudumlayacaksiniz kahvelerinizi
Bıktım ya o hastalıktan da uuuf.Ah nickom bu havada gezilmez, hem hastalık çok arttıevin çevresinde dön sen
Ben o kadar işsizim ki her güne bir dizim varŞahsen benim dizim yarın
Evet kuzu süre kısaldı artıkBıktım ya o hastalıktan da uuuf.
Kuzucuk hastalıktan sonra aşı süresi 40 güne dusmus eskiden 3-6 ay filandi ya .
Ne dusunuyosun biontech olacak misin sinovaclarini üzerine
Ooo send eben gibi dizi manyağısın o zamanBen o kadar işsizim ki her güne bir dizim var
Kafam çok karışık eskiden kesinlikle yaptırmak istemiyordum ama Son zamanlarda eşim korona olup çok çok ağır atlatinca %50 ılımlı bakmaya başladımEvet kuzu süre kısaldı artıkben biontech olacağım ama randevu yok şuan dolu gözüküyor sen olmayacaksın dimi
O zaman sinovac olabilirsin kuzu, etkisi yokKafam çok karışık eskiden kesinlikle yaptırmak istemiyordum ama Son zamanlarda eşim korona olup çok çok ağır atlatinca %50 ılımlı bakmaya başladım
O zaman topigi bulayım pazar ve Perşembe topikte coşayim ben de :)Ooo send eben gibi dizi manyağısın o zamancqmdaki kız ve yaegı favorim topiğimde var izleyen orda coşuyor
Ooooo nicko izliyomuydun kızz bitanemmO zaman topigi bulayım pazar ve Perşembe topikte coşayim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?