- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.061
Yok olursam alman aşısı olurumO zaman sinovac olabilirsin kuzu, etkisi yok
beş gün evvel Demistim yok daha erken demişti, hissediyorum
Evett teyzoş oluyonnn
Hea kiz nebileyimm yasamamisim hayatimda inanmadimdabeş gün evvel Demistim yok daha erken demişti, hissediyorum
Bitanemm teyzos oldun teyzosss
Dün konuştuk o kadar niye bana söylemedinEvett teyzoş oluyonnn
Hea kiz nebileyimm yasamamisim hayatimda inanmadimda
Bitanemm teyzos oldun teyzosss
Bugün oldu bitanemm test yaptim ellerim ayagim titredii inanamadim sabah cok kotüydüm kanamam oldu bianda hastaneye gittimmDün konuştuk o kadar niye bana söylemedin
Tup bebek yapmamanda da bir hayır vardı, dedim sana canımBugün oldu bitanemm test yaptim ellerim ayagim titredii inanamadim sabah cok kotüydüm kanamam oldu bianda hastaneye gittimm
Sosyalimm bitanemm teşekkür ederiimm allahımm sanada tez zamanda hayırlı zamanda nasip etsin inşaallahhhh kuzummTup bebek yapmamanda da bir hayır vardı, dedim sana canımallah büyük, o verirse kimse engel olamaz. Gözün aydın, nasibi varsa allah korur bişey olmaz. Sen sadece tevekkül et,allaha sal işini. O herşeyin en iyisini bilir
Allah büyük canım, olursa ne alâ olmazsa nasiptir kismettir. Ben olsun diye bir çaba içinde değilim zatenSosyalimm bitanemm teşekkür ederiimm allahımm sanada tez zamanda hayırlı zamanda nasip etsin inşaallahhhh kuzumm
Evet kuzumAllah büyük canım, olursa ne alâ olmazsa nasiptir kismettir. Ben olsun diye bir çaba içinde değilim zaten
Kontrolün ne zmn peki ? Kanama kontrolü ve kalp atışı icinEvet kuzum
Kanamam azaldı simdilik bitanem ilkgünden iğne işe yaradı demekki kanamam durursa agrımda olmazsa bebek iyi demektir simdi imkansız zaten kalp atışı daha 3 haftasonraKontrolün ne zmn peki ? Kanama kontrolü ve kalp atışı icin
6.haftadan itibaren duyuluyor canım GeneldeKanamam azaldı simdilik bitanem ilkgünden iğne işe yaradı demekki kanamam durursa agrımda olmazsa bebek iyi demektir simdi imkansız zaten kalp atışı daha 3 haftasonra
Aynenn en net olsun tam olsun simdilik bi tam kesilsin musait zamanda gideriz tekrar belkii6.haftadan itibaren duyuluyor canım Genelde
İki ablaminda çocuklarını 6.haftada duyduk
4 çocukta yani toplam.
Ama senin dediğinde doğru en net Haliyle 10.haftada olduğu da oluyormusJou
Çok tebrik ederim canım rizelim benim Rabbim analı babalı büyütsünAynenn en net olsun tam olsun simdilik bi tam kesilsin musait zamanda gideriz tekrar belkii
Gelin beraber yudumşayalımEn sevdıgımbır fıncan kahve nelere bedel bende sımdı kalkıcam once guzel bır kahvaltı yapıp sonra kahvemı yudumlarım
20 ekime ladar yokuöOyy kuzusu valla özledik
Napion minnoşummmmGelin beraber yudumşayalım
20 ekime ladar yokuö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?