Merhaba Elhan Hoşbuldumm
Cee deyip gitmem ki sevdim burayı
İstanbul'da bugün hava güzel olacak gibi ama genel olarak soğuklar kendini gösterdi yani en azından ben kazak giyiyorum artık :)
Buranın farklı bir enerjisi var iyi hissettiriyor gelenleri Sanırım biraz bizden kaynaklı Şimdiden kazak giymeye alistirmasan kendini. Çok terletmesin seni. Çalışıyor musun ? Çoluk çocuk var mı Selincim

Buranın farklı bir enerjisi var iyi hissettiriyor gelenleri Sanırım biraz bizden kaynaklı Şimdiden kazak giymeye alistirmasan kendini. Çok terletmesin seni. Çalışıyor musun ? Çoluk çocuk var mı Selincim
Normalde sıcağı çok sevmem ben ama gerçekten üşüyorum ya giyiyorum :) polar gibi olanlardan olmayınca terletmiyor
Ve Çalışmıyorum çocuğum yok inşallah olur

Geçmiş olsun canım. Benimde antikorlarım yüksek çıkmıştı bana haşimato tiroidisin demişti doktor ömrüm boyunca ilacı kullanıcakmışım

Ay gülsemmi aglasammı ne yapsam benimde yüksek çıkmış ya
Ama senin tsh düşükmü cıkmış. Benim yüksek çıkıyor normalde kuzum. Ay hiç ağlama yaa ben hiç üzülmüyorum ona Allah başka dert vermesin Biraz genetik birde benim annem teyzemlerde hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…