- 12 Mart 2019
- 16.322
- 35.827
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.021
Yeni üye hııııMerhaba Elhan Hoşbuldumm
Cee deyip gitmem kisevdim burayı
İstanbul'da bugün hava güzel olacak gibi ama genel olarak soğuklar kendini gösterdi yani en azından ben kazak giyiyorum artık :)
Buranın farklı bir enerjisi var iyi hissettiriyor gelenleriMerhaba Elhan Hoşbuldumm
Cee deyip gitmem kisevdim burayı
İstanbul'da bugün hava güzel olacak gibi ama genel olarak soğuklar kendini gösterdi yani en azından ben kazak giyiyorum artık :)
Normalde sıcağı çok sevmem ben ama gerçekten üşüyorum ya giyiyorum :) polar gibi olanlardan olmayınca terletmiyorBuranın farklı bir enerjisi var iyi hissettiriyor gelenleriSanırım biraz bizden kaynaklı Şimdiden kazak giymeye alistirmasan kendini. Çok terletmesin seni. Çalışıyor musun ? Çoluk çocuk var mı Selincim
26 yaşımdayımHoşgeldin ozamankendini biraz tanıt bakalım
Ahahah bu espiriyi bende yaparim hep26 yaşımdayım
5 yıllık evliyim
Çalışmıyorum
Çocuğum yok
Aslen Konyaliyim
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
HoşbuldummAhahah bu espiriyi bende yaparim hephoşgeldn canım
Geçmiş olsun canım. Benimde antikorlarım yüksek çıkmıştı bana haşimato tiroidisin demişti doktor ömrüm boyunca ilacı kullanıcakmışımDoktor troit antikorların pozitif cıkmış dedi bi baskılama var dedi oda neyse artık. Önemli bi kan istememişim onuda ver yarın dedi sintigrafiyi cekilip gel tedaviye baslayalım dedi. Ozamana kadar carpıntıma iyi gelecek bi ilaç verdi gerçi carpıntımda olmuyo bu aralar
En sevdıgımKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Ay gülsemmi aglasammı ne yapsamGeçmiş olsun canım. Benimde antikorlarım yüksek çıkmıştı bana haşimato tiroidisin demişti doktor ömrüm boyunca ilacı kullanıcakmışım
Hoşgeldin26 yaşımdayım
5 yıllık evliyim
Çalışmıyorum
Çocuğum yok
Aslen Konyaliyim
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
Ama senin tsh düşükmü cıkmış. Benim yüksek çıkıyor normalde kuzum. Ay hiç ağlama yaa ben hiç üzülmüyorum ona Allah başka dert vermesinAy gülsemmi aglasammı ne yapsambenimde yüksek çıkmış ya
Benim düşük canım 0.005Ama senin tsh düşükmü cıkmış. Benim yüksek çıkıyor normalde kuzum. Ay hiç ağlama yaa ben hiç üzülmüyorum ona Allah başka dert vermesinBiraz genetik birde benim annem teyzemlerde hep var
İlaçla düzenlenir kuzum hiç takma kafanaBenim düşük canım 0.005annemde var benim ama annemin yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?