- 12 Mart 2019
- 16.391
- 35.859
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.641
İyim kuzum sen nasılsınNasılsın bebükk
Nasıl yumuşadım bi bilsenA aaaa bunu sana düşündüren nedir pembe panterim
Iyiyim bende cok sükür bugün daha iyiyim inşaallahh yarından sonrada iyi olacağumİyim kuzum sen nasılsın
Oturuyorum tvye bakıyorum hele sen napıyosun hele heleNapiyinn heleee
Rabbim iyilik versin canımmm dahada iyi olIyiyim bende cok sükür bugün daha iyiyim inşaallahh yarından sonrada iyi olacağum
İki gündür girmiyorum sanırım kuzum topigeNasıl yumuşadım bi bilsenne bilim hiç konuşmuyoruz sanki denk gelmiyomuyuz ne
Kız cok takılma orda banlanırsın mazallahİki gündür girmiyorum sanırım kuzum topige
Bdv ye girip satasip laf sokup cikiyodum
Yoksa seni unutmakNasıl yumuşadım bi bilsenne bilim hiç konuşmuyoruz sanki denk gelmiyomuyuz ne
Yerim yaYoksa seni unutmak
Bebekim
Bende yaaa birşeyde yok bugün hiç allahtan annem gitmedi bugün annem poğaça yaptıı yedimmOturuyorum tvye bakıyorum hele sen napıyosun hele hele
Inşaallahh inşaallahh kuzum ama iğne vurulcam bikacgüne sanırım halsızlık yapar benii bide kanamam durdu ya pek bi rahatladımRabbim iyilik versin canımmm dahada iyi ol
Burada kimse yoktu ama napimKız cok takılma orda banlanırsın mazallah
Terbiyesizz ben kimim burdaaa heeehhhh hele hele de heleeeeYerim yabenimde gözüm hep seni arıyo inanki
Sen unutmam mümkün değilki heryerde sen heryerdeeTerbiyesizz ben kimim burdaaa heeehhhh hele hele de heleeee
Gonlum hep seni arıyorYerim yabenimde gözüm hep seni arıyo inanki
Yaaaaaa yasomm öperumm bak suratunuuuSen unutmam mümkün değilki heryerde sen heryerdee
Aaa ben gezmedim valla kocam calısıyodu mevlütteydim Cumartesi pazar da evdeydimBurada kimse yoktu ama napimherkes kocisiyle gezdi filan haftasonu sessizdi topik
yapsın yapsın yat bol bol kanaman yok diye kalkma öyle dikkat etInşaallahh inşaallahh kuzum ama iğne vurulcam bikacgüne sanırım halsızlık yapar benii bide kanamam durdu ya pek bi rahatladım
Vay be ikimizi de birlikte sevemez mi caaaanim kumam ?? (karşılıklı kumayiz yanlış anlaşılmasın kimse sonradan gelmediTerbiyesizz ben kimim burdaaa heeehhhh hele hele de heleeee
Severim sevmezmiyim nasıl huzurlu sesiiGonlum hep seni arıyorneredesin sen sever misin Neşet in şarkısını bilmem.
Canım benim bu arada çok mutlu oldum böyle söyleyince sen, yağ cekmiyosun demi ama bakboşa ümit verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?