- 25 Ağustos 2019
- 62.638
- 120.417
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.661
Hee yokyok bitanemm doktor da dedi eşime zaten 3 ay hep dinlensin çok dolaşmasın dedi şuan zamanda düşme tehlikesi olur dedi işte annem yarın gitcek ama birşey etmicem zaten yemeği ısıtırım yerim uzanıyorum iş etmem birşey etmem zaten ayakta çok durunca ağrım oluyorAaa ben gezmedim valla kocam calısıyodu mevlütteydim Cumartesi pazar da evdeydim
yapsın yapsın yat bol bol kanaman yok diye kalkma öyle dikkat et
Ahahah eveeet ikinizide severim ben ikinizede yeterimVay be ikimizi de birlikte sevemez mi caaaanim kumam ?? (karşılıklı kumayiz yanlış anlaşılmasın kimse sonradan gelmedi)
Ooo severrr tabiiii ikimizi ball ederr @YasnazVay be ikimizi de birlikte sevemez mi caaaanim kumam ?? (karşılıklı kumayiz yanlış anlaşılmasın kimse sonradan gelmedi)
Evet kuzum yapma bişey dinlen ilk 3 ay hemen geçiyo zatenHee yokyok bitanemm doktor da dedi eşime zaten 3 ay hep dinlensin çok dolaşmasın dedi şuan zamanda düşme tehlikesi olur dedi işte annem yarın gitcek ama birşey etmicem zaten yemeği ısıtırım yerim uzanıyorum iş etmem birşey etmem zaten ayakta çok durunca ağrım oluyor
Ahanda böyleeeeÖp kız öp
Hayırlısı bee yasomm hepiniz için aklıma geldikçe dua ediyorummEvet kuzum yapma bişey dinlen ilk 3 ay hemen geçiyo zaten
Allah razı olsun bebeğimHayırlısı bee yasomm hepiniz için aklıma geldikçe dua ediyorumm
Olmazzz rujlu daha çok belli eder öptüğümüAllah seni emiiirujsuz öp bari
Ben bilirim boşver gerisiniOlmazzz rujlu daha çok belli eder öptüğümü
Canumm başka napıyorsun ne yemek yaptın yedinizAllah razı olsun bebeğim
Koca yürekli yasom benimAhahah eveeet ikinizide severim ben ikinizede yeterim
Kociinnn kıskansuunnnnBen bilirim boşver gerisini
Hee hamile kadına söylemem böyle şeylerCanumm başka napıyorsun ne yemek yaptın yediniz
Kıskanır o kesinKociinnn kıskansuunnnn
Yanlış anlaşılmasın size özel sadece bu koca yürekKoca yürekli yasom benim
Böyle ball surat nere bulurrrKıskanır o kesin
Bak yaa hepinize sorardım direk derdinizzHee hamile kadına söylemem böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?