- 25 Ağustos 2019
- 62.654
- 120.480
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.041
Yokyok kız duvak mevlidi etmişlerdee ogün öyle giyiliyomuş gelinlik diyeMisafir ağırlarkenmi gelinlik giydiriyorlarmış
Heeee onu bilmiyordum gelin mevlüfü gibi birşeymi yaniYokyok kız duvak mevlidi etmişlerdee ogün öyle giyiliyomuş gelinlik diye
YaniiiHeeee onu bilmiyordum gelin mevlüfü gibi birşeymi yani
Güzel adetler kuzumAdanada yaparlarmış kb de de yıllarfır burada ya yaptı öğrwnmiş sosyaliö
Kıyamam bitanemeIğne yapıyo sanırım elhanım
Evet canımMisafir ağırlarkenmi gelinlik giydiriyorlarmış
Ooyyy ablammm çocuğum iyi olsund aben ağrılara razıyımmm bitanemmKıyamam bitanemeÇok geçmiş olsun canım. Çocuğunun buyumesini gördükçe bunların hepsini unutacaksın . Rabbim dayanma gücü versin.
Ahhh annelik mercimek kadarken bile canımızı sakinmiyoruz.Ooyyy ablammm çocuğum iyi olsund aben ağrılara razıyımmm bitanemm
Abla gene de çok korkuyorum iğne vurulmama rağmen hala kahve leke kesilmediiAhhh annelik mercimek kadarken bile canımızı sakinmiyoruz.
Abla gene de çok korkuyorum iğne vurulmama rağmen hala kahve leke kesilmedii
Allah razı olsunn canımmmm benimmm oyle tabiii bakalımmHiç korkma canım yeni nesil hamilelikler böyle oluyor. Allah esirgesin seni de ben daha fenalarini dinledim, gebeliğin doktor kontrolünde sağlıkla sürecek inşallah. Stres yapma yeter tatlım...bol bol dua et kendine. Biz de ediyoruz .
Aman kız düğünde zor taşınıyor o gelinlikler.Evet canım
Oyy ne güzel bir dua canım aminnnGÜNAYDINNN
HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH
GÖNLÜNÜZDEKİ DUALAR TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KABUL OLSUN
SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK
SİZİ HİÇ BIRAKMASIN
Minnosprenses MssPARE ASSOSyal D u t coconatt Jou Cookiie bebeklinick Elhan Wilma11 BlueBerry4268 mavikelebek34 @Yasnaz
Alllaahhhiiimmmmmmm o gün yüzünü öperimm senii çatlağuummmmmm hayırlı cumalar olsunn hepimiz dua edelimm kendimize ben sizlerede dua edeceğum bu mübarek günde hep iyi olun inşaallahh hep mutlu olunGÜNAYDINNN
SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK
SİZİ HİÇ BIRAKMASIN
Minnosprenses MssPARE ASSOSyal D u t coconatt Jou Cookiie bebeklinick Elhan Wilma11 BlueBerry4268 mavikelebek34 @Yasnaz
Her güzel dileğinin kabul olmasini dilerim kurabişim. Mesajın ne kadar güzel çiçek bahçesinde bir kelebek gibi hissettirdi bana.GÜNAYDINNN
SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK
SİZİ HİÇ BIRAKMASIN
Aminn inşallah ablaHer güzel dileğinin kabul olmasini dilerim kurabişim. Mesajın ne kadar güzel çiçek bahçesinde bir kelebek gibi hissettirdi bana.Hayirli cumalar canım.
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz hep ama hep mutlu olalımAlllaahhhiiimmmmmmm o gün yüzünü öperimm senii çatlağuummmmmm hayırlı cumalar olsunn hepimiz dua edelimm kendimize ben sizlerede dua edeceğum bu mübarek günde hep iyi olun inşaallahh hep mutlu olun
Kahveler şirketten.. Kahveler şirkettennOyy ne güzel bir dua canım aminnn
Günaydııınnn leziz kurabiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?