Hiç korkma canım yeni nesil hamilelikler böyle oluyor. Allah esirgesin seni de ben daha fenalarini dinledim, gebeliğin doktor kontrolünde sağlıkla sürecek inşallah. Stres yapma yeter tatlım...bol bol dua et kendine. Biz de ediyoruz .
Abla gene de çok korkuyorum iğne vurulmama rağmen hala kahve leke kesilmedii

Reactions: Jou
Allah razı olsunn canımmmm benimmm oyle tabiii bakalımm

Alllaahhhiiimmmmmmm o gün yüzünü öperimm senii çatlağuummmmmm hayırlı cumalar olsunn hepimiz dua edelimm kendimize ben sizlerede dua edeceğum bu mübarek günde hep iyi olun inşaallahh hep mutlu olun

Her güzel dileğinin kabul olmasini dilerim kurabişim. Mesajın ne kadar güzel çiçek bahçesinde bir kelebek gibi hissettirdi bana. Hayirli cumalar canım.
Aminn inşallah abla aynen sabah sabah pozitif enerji göndereyim rengarenk içiniz açılsın dedim uyanamayanlara da kahve ikramımız vardır efendim.
Buyrunn
Ee kurabiyesiz olmazzz

Alllaahhhiiimmmmmmm o gün yüzünü öperimm senii çatlağuummmmmm hayırlı cumalar olsunn hepimiz dua edelimm kendimize ben sizlerede dua edeceğum bu mübarek günde hep iyi olun inşaallahh hep mutlu olun
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz hep ama hep mutlu olalım
Sana kahve yok süt iç sen

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…