İyi akşamlar herkese... Kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum. 3 sene önce Boşandım. Ailem başka şehirde hiç arayıp sormazlar. Aradıklarında da kavga ederler. Bugünler geçecek mi kizlar. Dayanamıyorum artık. Yuvasız kuşlar gibi kaldım ortada

Biliyorumm çok zor bir süreç sormak bile zorlanıyorum bazen ailene neden gitmedin madem boşandınız nerde yasıyorsunuzki

İşim dolayısıyla gidemiyorum. Onlarda gelmeyi düşünmediler bile.....
Hayatını başkasıyla paylaşabilirsin mesela kuzumm amaa demekki o adam sana hayırlısı değilmiş öyle düşün allah belki birsürü şeylerden kurtarmaya çalıştıı kendini güçsüz hissetme biz burdayız biz varız nezamn gelmek konuşmak istersen varızz herzaman içini dökebilirsin mesela rahatla enazından ağla tabii içine atarsan daha kötü olursun ağlakii rahatlaa

Allah razı olsun canım. Çok istiyorum yeniden bı yuva kurup aile olmayı hele anne olmayı ... Kendi ailemdende hayır yok uzakta olmaları da bana lütuf aslında. Geriye kendi kuracağım yuva kaliyo. Ağlamaktan yüzüm bile küçüldü

Reactions: Jou
Canımm beniimm allahımm biran once yuva kurmanaa nasip etsin inşaallahh senin kalbini sevsin seni koklasın seni başüstüne koysun inşaallahhh seni korusun kollasın bırakmasınn

Canımm beniimm allahımm biran once yuva kurmanaa nasip etsin inşaallahh senin kalbini sevsin seni koklasın seni başüstüne koysun inşaallahhh seni korusun kollasın bırakmasınn
Hep duamda Hayirli bir eş istiyorum. Sagolasin canım...Kalbime dokunacak yaralarımı saracak biri. İnşallah rabbim nasip et cümle bekarlara içinde de bana

Son düzenleme:
Hep duamda Hayirli bir eş istiyorum. Sagolasin canım...Kalbime dokunacak yaralarımı saracak biri. İnşallah rabbim nasip et cümle bekarlara içinde de bana
Bence varrr neden olmasın kii her adam aynı değil bence olacak olacak ben inanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…