- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.001
aşk olsun ne unutulmasıBurdayımm kuzumm etiketler gelmemiş bana ben kimse yok bugün sandım unutulmuşum
Yok bebeğim pazartesi sadece iğne vuruldum bugün yarınd avurulcam allahın izniyle kahve leke bitcekaşk olsun ne unutulması
bugün mü kalp atışını dinlemeye gidicektiniz
Olsun şuan elini karnına koyduğunda bebegini hissediyorsun rabbim olmayan herkese nasip etsinYaaaaaaa laviimmm allah razı olsunn aşkımmmmm pro olmuşsun sendesorma ben ne zorluklarla atlattım ahh abh
Evvettt laviimm dokunduğumda ağlıyorummOlsun şuan elini karnına koyduğunda bebegini hissediyorsun rabbim olmayan herkese nasip etsinmassalah
Biliyorumm çok zor bir süreç sormak bile zorlanıyorum bazenİyi akşamlar herkese... Kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum. 3 sene önce Boşandım. Ailem başka şehirde hiç arayıp sormazlar. Aradıklarında da kavga ederler. Bugünler geçecek mi kizlar. Dayanamıyorum artık. Yuvasız kuşlar gibi kaldım ortada
İşim dolayısıyla gidemiyorum. Onlarda gelmeyi düşünmediler bile.....Biliyorumm çok zor bir süreç sormak bile zorlanıyorum bazenailene neden gitmedin madem boşandınız nerde yasıyorsunuzki
Hayatını başkasıyla paylaşabilirsin mesela kuzummİşim dolayısıyla gidemiyorum. Onlarda gelmeyi düşünmediler bile.....
Allah razı olsun canım. Çok istiyorum yeniden bı yuva kurup aile olmayı hele anne olmayı ... Kendi ailemdende hayır yok uzakta olmaları da bana lütuf aslında. Geriye kendi kuracağım yuva kaliyo. Ağlamaktan yüzüm bile küçüldüHayatını başkasıyla paylaşabilirsin mesela kuzummamaa demekki o adam sana hayırlısı değilmiş öyle düşün allah belki birsürü şeylerden kurtarmaya çalıştıı kendini güçsüz hissetme biz burdayız biz varız nezamn gelmek konuşmak istersen varızz herzaman içini dökebilirsin mesela rahatla enazından ağla tabii içine atarsan daha kötü olursun ağlakii rahatlaa
Canımm beniimm allahımm biran once yuva kurmanaa nasip etsin inşaallahh senin kalbini sevsin seni koklasın seni başüstüne koysun inşaallahhhAllah razı olsun canım. Çok istiyorum yeniden bı yuva kurup aile olmayı hele anne olmayı ... Kendi ailemdende hayır yok uzakta olmaları da bana lütuf aslında. Geriye kendi kuracağım yuva kaliyo. Ağlamaktan yüzüm bile küçüldü
Hep duamda Hayirli bir eş istiyorum. Sagolasin canım...Kalbime dokunacak yaralarımı saracak biri. İnşallah rabbim nasip et cümle bekarlara içinde de banaCanımm beniimm allahımm biran once yuva kurmanaa nasip etsin inşaallahh senin kalbini sevsin seni koklasın seni başüstüne koysun inşaallahhhseni korusun kollasın bırakmasınn
Bence varrr neden olmasın kii her adam aynı değil bence olacak olacak ben inanıyorummHep duamda Hayirli bir eş istiyorum. Sagolasin canım...Kalbime dokunacak yaralarımı saracak biri. İnşallah rabbim nasip et cümle bekarlara içinde de bana
Hemşocum iyi gidiyor şimdilik cicim aylsrı günleri
Massalah rabbim sağlıkli bir şekil de kucağına almayı nasip etsinEvvettt laviimm dokunduğumda ağlıyorumm
Amiinn inşaallahhh resmen mucize oluyor allah herkese tez zamanda hayırlı zamanda nasip etsin
Oh iyi bugünlerin kıymetini bil çok güzel dir bugün LerHemşocum iyi gidiyor şimdilik cicim aylsrı günlerinasılsın
İnşAllah hep böyle olurOh iyi bugünlerin kıymetini bil çok güzel dir bugün Ler
Inşaallahh inşaallahh bitanemmMassalah rabbim sağlıkli bir şekil de kucağına almayı nasip etsin
Günaydın balkı kaymağımmmRöörrrrraaaaaayyyyyyydddddduuuuunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?