- 25 Ağustos 2019
- 62.654
- 120.480
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.121
Evettt kuzumm ama bu ara hep armut kivi yiyorum armutu çok severim zaten çileğide pek aramamYok kuzu yaaa , gizli gizli yiyip bir yerine surersen oluyoelini bir yerine sürme yoksa yersin ki
Evet yakında sana alışverişe geleceğizVallahaaa hepimiz jou ya alismissiniz cok bende sogudum bu nickimden koton gibi oldu
Banaaa yohhhhmuuuuuuSen nasılsın napıyosun bakalımbak hele kahve ikramından sana da verim
Şuan bir paket yirim kuzusuSen nasılsın napıyosun bakalımbak hele kahve ikramından sana da verim
Hahahahaha koton un çivisi çıktı hiçbir allahın kulu bulamazsın ordaaEvet yakında sana alışverişe geleceğiz
Zamaniyken ye bitanem, bagirsaklarini düzenler hepEvettt kuzumm ama bu ara hep armut kivi yiyorum armutu çok severim zaten çileğide pek aramam
La köfteee sana yok dedim yaBanaaa yohhhhmuuuuuu
Süt bittii teee sabahın körüLa köfteee sana yok dedim yasüt verdim hatta şapşik
İyim canım benim bendeŞuan bir paket yirim kuzusuiyiyim çok şükür kurbisim cikilatam sen iyi misin
Hayırlısı bee gülümm son 3 gün kaldıZamaniyken ye bitanem, bagirsaklarini düzenler hepherşeyi zamanında bol bol tüket
Tamam len ağlama al bi dahaSüt bittii teee sabahın körü
Huhuvvvv okadar içersem kansızlık yaşarım heee alem bi su bardağı kadarTamam len ağlama al bi dahayiter mi
Tabikide tatliiiii, aşırı aşırı tatliciyim benİyim canım benim bendeoyy kıyır kıyır dimi favorin tatlı kurabiyelee mi tuzlu mu
Hayırlısı kuzucum, küçük kuzu büyüyoHayırlısı bee gülümm son 3 gün kaldı
Hee kız sabah 8de bianda batma olduu dedim eşşoğlu eşşekkHayırlısı kuzucum, küçük kuzu büyüyo
Minik yaaHee kız sabah 8de bianda batma olduu dedim eşşoğlu eşşekk
Teyzoşlarımı ozledim konuş onlarla diyoMinik yaa
cotton a da alıştım ama sen hep jousun benim içinVallahaaa hepimiz jou ya alismissiniz cok bende sogudum bu nickimden koton gibi oldu
Yaaa kelebükk yeriim senii daha ocakta degişcekcotton a da alıştım ama sen hep jousun benim içinhatta bazen etiket yapıyorumda niye çıkmıyor diyorum
Aynen bende tatlıcıyım yaTabikide tatliiiii, aşırı aşırı tatliciyim beno yüzden şekerim yüksek cikiyo zalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?