- 25 Ağustos 2019
- 62.658
- 120.492
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.161
Yalancı konusunda biride demişti 3 cü fragman çıktı diye tvdeyken rastgele denk geldi banadaKızzzz yalancının 3. Fragmanı izledin misorunu kökten çözmek lazım diyor
Oyy dutum Allah razı olsunCatlak-kurabiye kuzuuummm rabbim sağlıkla kucağına almayınasip etsin çok ama çok mutlu oldum gerçekten
Amin bitanemOyy dutum Allah razı olsuninşallah canım benim inşallah
Hala inanamıyorum
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Evet ebeniz ben oliciiiimOkadar catladuummmmm burda bana niye haber vermiyinn terbiyesuzzzzz kalbim gidiyodu ayyyy berabermi doguracazzzCatlak-kurabiye
Tabiii kuzumm benimm yaa vallahaa ağlıyorum şuan ne güzel haberler alıyoruzzO kadar totonuzu bekledim hak ettim demi
Darısı tüm isteyenlere inşallah meleğim
Inşaallahh inşaallahhhhDarısı tüm isteyenlere inşallah meleğim
Ben biliyordum olacağını kiOyy dutum Allah razı olsuninşallah canım benim inşallah
Hala inanamıyorum
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Sorma kuzum kalp atışım yeni normale dönüyorAmin bitanemayy ya ne güzel bi heyecan
Okadar catladuummmmm burda bana niye haber vermiyinn terbiyesuzzzzz kalbim gidiyodu ayyyy berabermi doguracazzzCatlak-kurabiye
He valla ebemiz ol dutumEvet ebeniz ben oliciiiim
O bizimm baştacumuzunnn ebemiizz yavvvSorma kuzum kalp atışım yeni normale dönüyor
He valla ebemiz ol dutumtecrübelerine başvururuz
Aminn canım benim inşallahBen biliyordum olacağını kiiçime doğmuştu çok şükür gözün aydın canım kurbiş, çok emek verdin rabbim tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin inş sevinc gözyaşların olsun canım
Açın bi muayene edeyim
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımSorma kuzum kalp atışım yeni normale dönüyor
He valla ebemiz ol dutumtecrübelerine başvururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?