- 25 Ağustos 2019
- 62.673
- 120.552
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.441
Aynenn ultrasonda bakınca zaten gayet guzel büyüdü dedi düzgün kese dedi ordan bile anlaşılıyo ❤Betaya bakmıştır kuzum
Melo uyumazzŞimdi çıktı
Gerçektenmi leee artık geriye yatırıyozmu seniKız uyuyom vallah
Vallah yatıom çünkğ akşam geç uyuyorum adam kızıyor erken uyuyuncaGerçektenmi leee artık geriye yatırıyozmu seni
Oda iyi geç oturup erken kalkıyo dünde ben oturamadım kv varken buna birşey oluyo zaten illede oturacaz geceye kadar sen otur ananla alla alla ya yatağa gidene kadar trip attı banaVallah yatıom çünkğ akşam geç uyuyorum adam kızıyor erken uyuyunca
Haklı amaVallah yatıom çünkğ akşam geç uyuyorum adam kızıyor erken uyuyunca
Annesi varken soğuk davranmıyorsa sorun yokOda iyi geç oturup erken kalkıyo dünde ben oturamadım kv varken buna birşey oluyo zaten illede oturacaz geceye kadar sen otur ananla alla alla ya yatağa gidene kadar trip attı bana
Hahah yok soğuk davranmadı vallahhaaa ağzına ederim onun benAnnesi varken soğuk davranmıyorsa sorun yok kız
Sen yat kız bakma onaOda iyi geç oturup erken kalkıyo dünde ben oturamadım kv varken buna birşey oluyo zaten illede oturacaz geceye kadar sen otur ananla alla alla ya yatağa gidene kadar trip attı bana
Ya ama vücut senelerdir böylr ne yapalımHaklı ama
Bende biri erken yatınca yanımda
Sinirleniyorumablam erken yatardı sinir olurdum Daha karpuz kesecektik diye
Artık yeni bir duzenSen yat kız bakma ona
Ya ama vücut senelerdir böylr ne yapalım
Yattım vallahaaSen yat kız bakma ona
Ya ama vücut senelerdir böylr ne yapalım
Günaydınnn bende donuyorumBuz gibi havadan hepinize günaydın
Uyumadınmı sen halaGünaydınnn bende donuyorumgidip yatcam
yorganın içine gömül hemen dışarıdan soğuk girmesinGünaydınnn bende donuyorumgidip yatcam
La yuh daha yeni yazdım mesajıUyumadınmı sen hala
Ayy harika fikir vallayorganın içine gömül hemen dışarıdan soğuk girmesin
Hahahahahaha kk daydım oan bildirim geldi çat diye yazdim gor msjimı diyeLa yuh daha yeni yazdım mesajıklavyem soğumadı bu ne hız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?