- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.461
klimayı açtım ısınmaya çalışıyorum gidip çay alıyım en iyisiAyy harika fikir valla
Sen napıyosun
Tabi sen iştesin bi hasret kaldın yorganayorganın içine gömül hemen dışarıdan soğuk girmesin
Valla bu günler bi tek bize 24 saat herhaldeHahahahahaha kk daydım oan bildirim geldi çat diye yazdim gor msjimı diye
O kızın ateşinden istiyorumay kızlar sabah bir kız gördüm incecik tshirt giymiş montu elinde dedim sıkıntı bende galiba ama yok herkes montluydu
Catlak-kurabiye Jou
Heyecan yaptım
HahahaHeyecan yaptımuzun zamandır böylesini görmedim ne yalan söylim. Ama öz güven tavan söylim
sabah bırakmak istemedim ama mecbur ayrıldıkTabi sen iştesin bi hasret kaldın yorgana
bence ateş değilde hava gibi elinde telefonu zor tutuyorduO kızın ateşinden istiyorum
ne resmi
Onun zaten içi yanıyormuşşay kızlar sabah bir kız gördüm incecik tshirt giymiş montu elinde dedim sıkıntı bende galiba ama yok herkes montluydu
Catlak-kurabiye Jou
Iyi yetiştiriyorumValla bu günler bi tek bize 24 saat herhalde
Sana 48 saat falan olmalıbu hız bu kadar topik maşallah
Asıl içmezsem çarpıntı oluyorO kadar kahve çarpıntı yapmıyo mu
Offf bayılıyorum böyle bardaklara yaTaze çayım var buyurun kızlar
Eki Görüntüle 2939398
Bişey sorucam haddim olmaya bilir bağışla lütfen. Pp ye böyle çıplak fotoğraf koymak neden. Gerçekten senin resmin mi? Yoksa hesap sahte başkasının resmini mi koydun ? Her iki türlüsü de yasak burda çğnküAsıl içmezsem çarpıntı oluyor
şimdilik yetişirsin bebiş olunca görürüm seniIyi yetiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?