- 28 Haziran 2011
- 64.755
- 162.196
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #33.521
Sinirimi anca sen yatistirirsin beybi,doktordan hemencik güzel haberle gelTam zamanına![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirimi anca sen yatistirirsin beybi,doktordan hemencik güzel haberle gelTam zamanına![]()
Oooo tamam kuzumm 11.15 te randevu birazdan çıkarız bizde hazırlandık giyinene kadar yoruldumSinirimi anca sen yatistirirsin beybi,doktordan hemencik güzel haberle gel![]()
Seninkine söyle kucaklasin seniOooo tamam kuzumm 11.15 te randevu birazdan çıkarız bizde hazırlandık giyinene kadar yoruldum![]()
Hastanede tutuyo beni midem bulanıyor resmen kuscak gibi değişik kokuyo hastane öğkSeninkine söyle kucaklasin seni![]()
aynen ben bide erken geldim buraya demek görmemem gerekiyormuşHayattaki şansımız işte bu kadar kelebekim![]()
Sırf görmek için geldim ama yerinde yeller esiyor. Rüzgar gibi geçti resmen
Allah yardımcın olsun kuzumHastanede tutuyo beni midem bulanıyor resmen kuscak gibi değişik kokuyo hastane öğk![]()
Göz sağlığın için demek kelebekimaynen ben bide erken geldim buraya demek görmemem gerekiyormuş
Hortum cıkmış biz kuruda kalmisiz hemsoSırf görmek için geldim ama yerinde yeller esiyor. Rüzgar gibi geçti resmen![]()
![]()
Ben gördümSırf görmek için geldim ama yerinde yeller esiyor. Rüzgar gibi geçti resmen![]()
![]()
ne araBen gördüm![]()
Hahha bizim kanadıamannnnn ne diyosunnnn iyiki görmemişim gözlerim kanardı![]()
Aşkom görmediğin için şanslısınKıyıya köşeye saklasaydiniz görseydim noldu![]()
Çok şükür canım hadi gözün aydın
Cok kotüydüm titredim ya odada çok heyecanlıydım doktorda sevindi mutlu olduÇok şükür canım hadi gözün aydın![]()
Çektin mi videoCok kotüydüm titredim ya odada çok heyecanlıydım doktorda sevindi mutlu oldu
Çekemedim kuzum telefonum cantada kaldı sadece resim verdi işte atışıyla beraberÇektin mi video![]()
Hee olsun bakalım bi sonraki gidişine çekersinÇekemedim kuzum telefonum cantada kaldı sadece resim verdi işte atışıyla beraber