- 25 Ağustos 2019
- 63.185
- 121.763
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #33.541
Yasak olabilir kuzuHee olsun bakalım bi sonraki gidişine çekersin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak olabilir kuzuHee olsun bakalım bi sonraki gidişine çekersin![]()
Kız niye yasak olsun delüYasak olabilir kuzu
Bilmiyorum kocam dedii zaten resmini veriyo ediyo ne çekecen diyoKız niye yasak olsun delü
Hadi bakalım sağlıkla devam etsin inşallahBilmiyorum kocam dedii zaten resmini veriyo ediyo ne çekecen diyoayy doktorda sevindi
adam da ben gibi rahatladı ben kalbim pıt pıtt zaten ooffff çok fenaydım
Inşaallah bebişimm sıra sendeHadi bakalım sağlıkla devam etsin inşallah![]()
Yaaaaaaaaa kalbini yirim onun ben

Yaa çen büyüdün de annemi olcan yaaaaBilmiyorum kocam dedii zaten resmini veriyo ediyo ne çekecen diyoayy doktorda sevindi
adam da ben gibi rahatladı ben kalbim pıt pıtt zaten ooffff çok fenaydım
Evett sosyommYaa çen büyüdün de annemi olcan yaaaa![]()

Yaaa cok sevindim canım hadi gözünüz aydın
Evett teyzoşumm 1 cm olduk kalbi pıtpıt hemen gördüm daha doktor görmedenYaaaaaaaaa kalbini yirim onun benoyy ağzını yüzünü yidigimin, bir gramcikimin kalbide varmış atarmış yaa
guduuuuww
![]()
Yasoommmm sağoll hepinize dua edicem emiiiYaaa cok sevindim canım hadi gözünüz aydın![]()
Yasnaz sen sabah olanları gördün müYaaa cok sevindim canım hadi gözünüz aydın![]()
Sabah misafirleri vardı kahvaltıya geleceklerdii kaçırması mümkünYasnaz sen sabah olanları gördün mü![]()
Noldu kız ne kaçırdımMinnosprenses @MssPARE
ASSOSyal @Buralardutluuugdu
LittleBlessing banane sizinde psikolojiniz bozulmalj
anca beraber kanca beraber
![]()
Canımmm gözün aydın bundan sonrası çok güzel gelsin inşallah
Inşaallah insaallahh bitanemm sende güzel haberler alasın insaallahhhCanımmm gözün aydın bundan sonrası çok güzel gelsin inşallah![]()
Sağolasın canım inşallah Allahın izniyleInşaallah insaallahh bitanemm sende güzel haberler alasın insaallahhh