- 25 Ağustos 2019
- 62.692
- 120.622
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.621
İyiyim cnm sen nasılsın
Yok kız bence onla ilgisi olurmuErkek olcak galiba ya erkek olunca çok olmuyomuş
Bende reyyanda öyle oldumYok kız bence onla ilgisi olurmuannem abimde 4 ay kadar yediğini çıkaemış bende doğurana kadar
Canımm iyiym cok şükür düzene girdik cok ağrı çektim kanamadan sonra dün atışını duyunca üstümüzden yük gitti resmen hayırlısıyla inşaallahh ❤İyiyim cnm sen nasılsın
Burda çok aktif olamasamda arada bir girip okuyorum sohbetinizi.
Bebisin hayırlı olsun annesinin karnını çok sevsin tam zamanında doğsun inşallah
Nebilimm diyen oylede diyo bana farketmiyo herhalde artıkkYok kız bence onla ilgisi olurmuannem abimde 4 ay kadar yediğini çıkaemış bende doğurana kadar
Cok zır diyorlar ya öyle de dimiBende reyyanda öyle oldumçok bulandı mşdem
Ben senin kız hissediyorumfa bakalımNebilimm diyen oylede diyo bana farketmiyo herhalde artıkk
Ooo hem nasıl ilk 4 ay 5 kilo verdim benCok zır diyorlar ya öyle de dimi
Herkes erkek diyo sen kızzz vallaha senin dogru cikarsa alnindan operummBen senin kız hissediyorumfa bakalım
Ay ne zor annemde hep bulantılı geçirmiş hatta hamileliklerini bulantıdan anlamış direk bulantıları başlıyormuş onun. Bende onun gibi olurum diyordum ama 3 hamileliğimde de hiç yŞamadım bakalım birdaha nasip olursa nolur bilmemOoo hem nasıl ilk 4 ay 5 kilo verdim ben
Ay bana kesesinden kız gibi geldi görce bakalımBemce ooğlan
İnşallah nasip olur da bilirsin. İnsan ona bile şükür ediyoAy ne zor annemde hep bulantılı geçirmiş hatta hamileliklerini bulantıdan anlamış direk bulantıları başlıyormuş onun. Bende onun gibi olurum diyordum ama 3 hamileliğimde de hiç yŞamadım bakalım birdaha nasip olursa nolur bilmem
Ahahah ay merakla bekliyorum 1 ay sınra öğreniriz belki dur bakalımHerkes erkek diyo sen kızzz vallaha senin dogru cikarsa alnindan operumm
Tabi kız yeterki olsun 9 ay yatak döşek yatalım ne olcak yaniİnşallah nasip olur da bilirsin. İnsan ona bile şükür ediyo
1 ay dedigimiz acaba ne zaman öğreniriz ya kasımmı aralıkmıAhahah ay merakla bekliyorum 1 ay sınra öğreniriz belki dur bakalım
12. Haftadan sonra belli olabiliyormuş sanırım 16. Hafyada net söylüyolarmıymuş ne1 ay dedigimiz acaba ne zaman öğreniriz ya kasımmı aralıkmı
Ozaman aralık12. Haftadan sonra belli olabiliyormuş sanırım 16. Hafyada net söylüyolarmıymuş ne
Günaydınnn kuzum bana bildirim gelmemiş yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?