- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.641
Evett çok az kaldıOzaman aralık
Banada öyle olyyor heo biraz girmeyince hemen bildirimler kesiliyorGünaydınnn kuzum bana bildirim gelmemiş yafbende kimse yok sanıyorum ama sayfa da gördüm de geldim
Dün baya temizlik yaptım canımOlsun menü muhteşem bugün çok iş ettin demekkii onu yaptın
İyim kuzum sen nasılsınBanada öyle olyyor heo biraz girmeyince hemen bildirimler kesiliyor
Nasılsın bugün kurabişim
Ay dimi keşke bize sorulsaİyim kuzum sen nasılsın
He ya hemen bildirim kesiliyor. Bize sormadan
Vallaha geçmek bilmeyy aşko hakkat ne stresli birşeymiş buEvett çok az kaldı
Dün baya temizlik yaptım canım
Geçer geçer kuzum hep onu düşünmeVallaha geçmek bilmeyy aşko hakkat ne stresli birşeymiş bu
Bende diyorum hobi bul kendine diye örgüye başlatalım bu kızıGeçer geçer kuzum hep onu düşünme
Aynenn hep onu düşünmemek lazım kv evde yanında birşey edesimde yokkiGeçer geçer kuzum hep onu düşünme
He kız başlasa ya ne güzel olur kış şimdi bebişlerinizr battaniye örünBende diyorum hobi bul kendine diye örgüye başlatalım bu kızı
İnsan yalnızlığa alışınca zsten hiç istemez kimseyiAynenn hep onu düşünmemek lazım kv evde yanında birşey edesimde yokkialışmışım yalnız kalmaya sanırım ya kimseyi istemiyom buara
Ben örmüştüm kuzum zamanında bi kaç tane
Evet severim ama çabucak biten şeyler olucak bana uzun uzun öremem sıkılırım. Bende isyiyorum bu kış battaniye başlıyım ama şu pufidik ipler varya örüyosun hemen bitiyor onlardan istiyorumBen örmüştüm kuzum zamanında bi kaç taneseviyorum ya örgü işini acayip stres attırıyor ama tığ işini yapabiliyorum ya, şiş konusunda zayıfım sen sever misin örgü
Cinsiyeti belli olsun ona güzel birşey yapıcam kuzumm
Aynenn aman biyandan diyorum iyi yemek yapmıyorum birşey etmiyorumİnsan yalnızlığa alışınca zsten hiç istemez kimseyi
Ne yapcan bakiyim haniCinsiyeti belli olsun ona güzel birşey yapıcam kuzumm
Aynenn aman biyandan diyorum iyi yemek yapmıyorum birşey etmiyorum
1 ay kalmaz herhalde ya sanmıyorum kuzumm bakalımm kocam dedi birazdaha baksın sana dediNe yapcan bakiyim hani
Yinede olsun dediğn gibi yat bu süreçte olmasaydı yapmak zırunda olcaktın yine birşeyleri canım. Şu 1 ayda sık dişini sonra geçicek kendi işini kendin görürsün birdaha
Sen baya sıkılmışsın1 ay kalmaz herhalde ya sanmıyorum kuzumm bakalımm kocam dedi birazdaha baksın sana dedi
Yabanci dil öğrensin kim o hobi bulacak olanBende diyorum hobi bul kendine diye örgüye başlatalım bu kızı
Ben severimBen örmüştüm kuzum zamanında bi kaç taneseviyorum ya örgü işini acayip stres attırıyor ama tığ işini yapabiliyorum ya, şiş konusunda zayıfım sen sever misin örgü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?