- 18 Kasım 2020
- 20.848
- 50.185
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.681
nasılsın canım napıyorsunRööörrrrraaaaaaayyyyyydddduuuuuunnnnnnnnnn
Ne yapemm yatağımd ayuvarlanıp duruyem sen bugün pwk kimse yoknasılsın canım napıyorsun
masa başında uyukluyorum daha ayılamadım şimdi sıcacık yatağımda olacaktım yorganı kafama kadar çekecektim yastığıma sarılacaktımNe yapemm yatağımd ayuvarlanıp duruyem sen bugün pwk kimse yok
Aamaaannn kalkıyoruzz daha yatak aramıyoruzz sadece iş saati çok erken olunca insan arıyo iş başı hep 10 da olsa keşke akşam 6da çıkılsa nedir yaniimasa başında uyukluyorum daha ayılamadım şimdi sıcacık yatağımda olacaktım yorganı kafama kadar çekecektim yastığıma sarılacaktımama işteyim
ayy ne güzel olurdu sabha bir kalktım her yer karanlık kışı bu yüzden sevmiyorum karanlıkta gidip karanlıkta geliyorum resmen gün yüzü görmüyorumAamaaannn kalkıyoruzz daha yatak aramıyoruzz sadece iş saati çok erken olunca insan arıyo iş başı hep 10 da olsa keşke akşam 6da çıkılsa nedir yanii
Ayyy evettt öyle oluyodu benimde yaaa ne tuğaftı sabahları poğaça yerdim mutlaka offf ne ozledim ogünleri kurupoğaça var onu çok severdim sıcaksıcak şimdide burdada var ama hamileyim bide çok yağlı yiyemiyorum dokunuyo bana ayy canımda çekti şimdi kim alcak banaayy ne güzel olurdu sabha bir kalktım her yer karanlık kışı bu yüzden sevmiyorum karanlıkta gidip karanlıkta geliyorum resmen gün yüzü görmüyorumÇok şükür bir işim var tabi şikayet olarak demiyorum
Evet ya çok pahalı ipler bir battaniye için 100 tl sadece ipAyy valla ipi ucuz olsa kendime TV battaniyesi örerim o derece kolay ve yumuşacıkkkk
Hahha noldu cicimmm hayat bekarlara güzel didik inanmadın gittin evlendin
ahh pamuğum nerden aklına geldi senin yaAyyy evettt öyle oluyodu benimde yaaa ne tuğaftı sabahları poğaça yerdim mutlaka offf ne ozledim ogünleri kurupoğaça var onu çok severdim sıcaksıcak şimdide burdada var ama hamileyim bide çok yağlı yiyemiyorum dokunuyo bana ayy canımda çekti şimdi kim alcak bana
Unutmuştum bak alıntı ettiğin yeri bidaha okuyunca gene çekti hahaha vallaha şuan kahvaltı ettim ama midem bulanıyo kahvaltı bana hiç iyi gelmiyoahh pamuğum nerden aklına geldi senin ya
hazır battaniye daha iyi 100 tl ipe verirsekEvet ya çok pahalı ipler bir battaniye için 100 tl sadece ip
geçer canım 12 haftaya kadar olabilir diyorlar ya ama ye sen miden bulansa da ye bebişin var sonuçtaUnutmuştum bak alıntı ettiğin yeri bidaha okuyunca gene çekti hahaha vallaha şuan kahvaltı ettim ama midem bulanıyo kahvaltı bana hiç iyi gelmiyo
Evett kuzuşumm aynenngeçer canım 12 haftaya kadar olabilir diyorlar ya ama ye sen miden bulansa da ye bebişin var sonuçta
Beet ya sorma internet fiyatına göre öyleydi ip. Ama yaşadığımız yerlerde ne kadar olur bilmiyorum alize puffy ip 6 tane falan gidiyormuşhazır battaniye daha iyi 100 tl ipe verirsek
Beet ya mıBeet ya sorma internet fiyatına göre öyleydi ip. Ama yaşadığımız yerlerde ne kadar olur bilmiyorum alize puffy ip 6 tane falan gidiyormuş
Ooogeldii yeni gelin kahvesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?