masa başında uyukluyorum daha ayılamadım şimdi sıcacık yatağımda olacaktım yorganı kafama kadar çekecektim yastığıma sarılacaktım ama işteyim
Aamaaannn kalkıyoruzz daha yatak aramıyoruzz sadece iş saati çok erken olunca insan arıyo iş başı hep 10 da olsa keşke akşam 6da çıkılsa nedir yanii

Aamaaannn kalkıyoruzz daha yatak aramıyoruzz sadece iş saati çok erken olunca insan arıyo iş başı hep 10 da olsa keşke akşam 6da çıkılsa nedir yanii
ayy ne güzel olurdu sabha bir kalktım her yer karanlık kışı bu yüzden sevmiyorum karanlıkta gidip karanlıkta geliyorum resmen gün yüzü görmüyorum Çok şükür bir işim var tabi şikayet olarak demiyorum

Reactions: Jou
Ayyy evettt öyle oluyodu benimde yaaa ne tuğaftı sabahları poğaça yerdim mutlaka offf ne ozledim ogünleri kurupoğaça var onu çok severdim sıcaksıcak şimdide burdada var ama hamileyim bide çok yağlı yiyemiyorum dokunuyo bana ayy canımda çekti şimdi kim alcak bana

Ayy valla ipi ucuz olsa kendime TV battaniyesi örerim o derece kolay ve yumuşacıkkkk

Hahha noldu cicimmm hayat bekarlara güzel didik inanmadın gittin evlendin
Evet ya çok pahalı ipler bir battaniye için 100 tl sadece ip

ahh pamuğum nerden aklına geldi senin ya

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…