• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Röoörrrraaaaayyyyddddddduuuuuunnnnmnnn
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses @Yasnaz D u t D u t mavikelebek34 mavikelebek34 Madammor Madammor
ASSOSyal ASSOSyal bebeklinick bebeklinick Seker portakali Seker portakali coconatt coconatt MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Cookiie Cookiie BlueBerry4268 BlueBerry4268 Lavinia_98 Lavinia_98 Simurgp Simurgp AseliccA AseliccA L Limonlu Su

20210716_194205.jpg

Son düzenleme:
Eski sunumumdan atem dedim ben ne kahveler çekip atıyordum hey gidim heeyyy 🌺 baktım topik sessizz topliyimm kızlarıı😃 dun içiyodumda kustum 🤦‍♀️
Günaydın aşko bende sadece dibek seviyorum öyle bağımlısı değilim aramam çok nadir içerim 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Günaydın aşko bende sadece dibek seviyorum öyle bağımlısı değilim aramam çok nadir içerim 🤣
Olsun çağıremmm iç sende bazılarını bağımlılık yaptık gaza getirdik senide getiremm bareee 😆😆 dibek içmedim yada hatırlamıyorum kaynanamlarda çesit çeşit kahve türleri vardı

Olsun çağıremmm iç sende bazılarını bağımlılık yaptık gaza getirdik senide getiremm bareee 😆😆 dibek içmedim yada hatırlamıyorum kaynanamlarda çesit çeşit kahve türleri vardı
Çok güzel oluyor 101den alıyorum en beğendiğim bu oldu digerlerinde damla sakızı tadı geliyor 😆 a

• Komik
Reactions: Jou
Back
X