- 25 Ağustos 2019
- 63.087
- 121.576
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #34.281
Yaaaa yeriiimmm seniiiiğğğğTamam şimdi kalkıp yapıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa yeriiimmm seniiiiğğğğTamam şimdi kalkıp yapıyorum![]()
Napiyin işler nasıl gideeyyy
Çooookkk güzel muhteşemm resmen afiyet ball olsun kuzummmm
Ama çok güzelmiş kuzumm benimde sardunya var 4 senedir benimle herzaman hep yenisini açarr o giderse gerçekten çok üzülürüm yaAtatürk çiçeği mi atmasam ölürdüm![]()
Teşekkür ederim askoÇooookkk güzel muhteşemm resmen afiyet ball olsun kuzummmm❤❤❤❤
Bende biraz çiçek hastasıyım barış çiçeği para ağacı çiçeği kadife yaprak güzeli Patos sarmaşığı ve iki çeşit sarmaşığa benzeyen çiçeğim var Atatürk çiçeğini yeni aldım evim küçük yoksa daha çok çiçek alırdımAma çok güzelmiş kuzumm benimde sardunya var 4 senedir benimle herzaman hep yenisini açarr o giderse gerçekten çok üzülürüm yabitane daha var da ismini hatırlayamadım hiç
Günaydın kuzuuRöoörrrraaaaayyyyddddddduuuuuunnnnmnnn
@ElhanMinnosprenses @Yasnaz @Buralardutluuugdu @mavikelebek34 @madammor
@ASSOSyal @kedilinick @Seker portakalicoconatt @MssPARE
Catlak-kurabiye @Hogwartss
BlueBerry4268 @Lavinia_84 @Simurgp
AseliccA L Limonlu Su
Eki Görüntüle 2944026
Oda iyiymiş ama çocuk olunca hepsini yükseklere kaldırcann evin süsü kalmıyo ☺☺ bayada varmış sendeBende biraz çiçek hastasıyım barış çiçeği para ağacı çiçeği kadife yaprak güzeli Patos sarmaşığı ve iki çeşit sarmaşığa benzeyen çiçeğim var Atatürk çiçeğini yeni aldım evim küçük yoksa daha çok çiçek alırdımAtatürk çiçeğini sırf esim isminden dolayı aldı yoksa onu da almazdı
![]()
Nasılsın bebükkkGünaydın kuzuu![]()
Yaaa Atatürk çiçeğiiii
Olsun da asko kaldirayim yaaOda iyiymiş ama çocuk olunca hepsini yükseklere kaldırcann evin süsü kalmıyo ☺☺ bayada varmış sende
Çok üzüldümYaaa Atatürk çiçeğiiii
Benimde vardı öyle güzeldi ki iri iri yaprakları vardı. Ama bir gün ansızın kar yağdı ve oda dışarıdaydıkurtaramadık
![]()
Iyiyim şükür canım beniim ❤İyim kuzum sen nasılsın![]()
![]()
Tabi kuzumm gelecek ogündeOlsun da asko kaldirayim yaa![]()
Afiyet bal seker olsun canımRöoörrrraaaaayyyyddddddduuuuuunnnnmnnn
@ElhanMinnosprenses @Yasnaz @Buralardutluuugdu @mavikelebek34 @madammor
@ASSOSyal @kedilinick @Seker portakalicoconatt @MssPARE
Catlak-kurabiye @Hogwartss
BlueBerry4268 @Lavinia_84 @Simurgp
AseliccA L Limonlu Su
Eki Görüntüle 2944026
BebişimmmmAfiyet bal seker olsun canım![]()
İyiyim kuzum oruçluyum öğlen oldu azıcık kestircem uykum varNapiiyin kuzum