- 25 Ağustos 2019
- 62.706
- 120.651
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.741
Haahahdutum sakin ol
Kalabalık olumca görülmüyor
Aynen kuzum
Ay evet yaa topikler ya çok sakin oluyor ya çok aktif bir denk gelemedikBalımmteşekkür ederim hepimize afiyet olsun nasılsın rastlaşamıyoz
İyiyim çok şükür kuzum nolsunAy evet yaa topikler ya çok sakin oluyor ya çok aktif bir denk gelemedik
İyiyim çok şükür sen nasılsın dutumm
Güzel günler de kullamBana da kayınvalidem yaptırmıştı komşusumu ne yapıyormuş
Bende başka yerden alıyımBazı yerlerin öyle oluyor. Geçenlerde yeni kahve makinemde yapıyorum hiç köpük yok makineyi götürcektim geri son kahveyi değiştirdim mis gibi oldu
Bende özledim yahu valla kızlar nasıl iyilermi sen neler yapıyorsunİyiyim çok şükür kuzum nolsunözledim seni
Sende kuzummGüzel günler de kullam
Bende başka yerden alıyım
Zeytin genr hastaydı kuzu yeni.toparlanıyoBende özledim yahu valla kızlar nasıl iyilermi sen neler yapıyorsun
Oy kıyamam yaa havalar çok değişik tam hastalık havası. Ben bile koca insan bir gün iyi birgün hastayım çocuk napsınZeytin genr hastaydı kuzu yeni.toparlanıyobende iyiyim çok şükür
Aynen canım yaOy kıyamam yaa havalar çok değişik tam hastalık havası. Ben bile koca insan bir gün iyi birgün hastayım çocuk napsın
Rabbim şifalar versin canım hiç sıkma canını çok normal benceAynen canım ya
Teşekkür ederim kuzumRabbim şifalar versin canım hiç sıkma canını çok normal bence
Sağolasın canımTeşekkür ederim kuzumsana da geçmiş olsun. Normal evet de biz dayanamıyoz
Kullanıyorum canım . Dr prematüre olduğu için diğer bebeklere göre bağışıklığı daha zayıf olur normal dediVitamin takviye vs kullansan çocyklara kullanılabiliyormu bilmiyorum da
Hee anladım canım. Olsun çocuk işte düşe kalka derler yaKullanıyorum canım . Dr prematüre olduğu için diğer bebeklere göre bağışıklığı daha zayıf olur normal dedi
He ya hiç deme ne kadar dikkat de etsem illa hasalanıyolarHee anladım canım. Olsun çocuk işte düşe kalka derler yaoyunda anlamıyorlar koşturup terliyorlar falan anında hastalık işte bunda.
Mehmet efendi bana acı gwliyor içemiyorumSende kuzumm
Ben genelde mehmet efendi alıyorum kuzum. Birde bizim burda çikolatacı var onun kahvesi güzel ama genelde markete gittikce mehmet efendi aldığımdan aklıma o gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?