- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.781
Valla dediğin gibi de bir kaç tane yapıp sayfa açmak gerek falan. Bakalım belki yaparım biegünEvett alcan ama biraz pahalı satman gerekir oyle diyense olur alanda olurr üşenen bile uğraşamam der alırlarr neler alıyolarr hepgörüyorum ben
Evettt bende hep yaparımmdiyorum ama ladta ancaAyy valla düşünüyor insanben ilk battaniye ördüğüm de tamam dedim bu iş benlik örer satarım falan tabi sonra nerdee ama millet neler yapıyor ya. Bazen modelleri görünce yüzüm şöyle oluyır
Millettt artık eskisi gibi uğraşmıyorrr pekk ne uğraşıcam diyo banada de de takip edemm alırım belkiiiValla dediğin gibi de bir kaç tane yapıp sayfa açmak gerek falan. Bakalım belki yaparım biegün
He valla ya maşallahı var milletin. Olsun bizde acemi örücülerizEvettt bende hep yaparımmdiyorum ama ladta ancadediğin gibi o kadar güzel sayfalar vardı aha bende aynı senin gibi oluyorum. Helal olsun çok güzel iş çıkaran oluyor
Açarsam tabi derimMillettt artık eskisi gibi uğraşmıyorrr pekk ne uğraşıcam diyo banada de de takip edemm alırım belkiii
Yapa yapa bizde yaparız tabikiHe valla ya maşallahı var milletin. Olsun bizde acemi örücülerizbüyünce usta oluruz belki
Bence de hepimiz en iyi yapabildiği alanda çok iyi olur bak
Kocanada örcen zatenn oda tamamm onu da örnek olarak atarsınn degişik değişik şeyler örersenn tamamdırrr hemen bitiyorr zaten şıpşaakkAçarsam tabi derimonun için 2 3 tane daha örmem gerek bir battaniyeyle nasıl hesap açayım bu ara daha örmem
Aa ona örceğim daha belli değilKocanada örcen zatenn oda tamamm onu da örnek olarak atarsınn degişik değişik şeyler örersenn tamamdırrr hemen bitiyorr zaten şıpşaakk
Olsun sen alıştır adamaaa allkii yappAa ona örceğim daha belli değilbakayım örersem atarım
Dur bakalım kısmet belki bir girişimci olurumOlsun sen alıştır adamaaa allkii yapp
Aynen kim neyi iyi örüyorsaYapa yapa bizde yaparız tabiki
Bence de hepimiz en iyi yapabildiği alanda çok iyi olur bak
Hadi bakalummmDur bakalım kısmet belki bir girişimci olurum
Hahaha kuzu örgüde bilirim dantelde ayıpsın
EvettAynen kim neyi iyi örüyorsa
Oo bak hele görmüştüm o cevheriHahaha kuzu örgüde bilirim dantelde ayıpsın
Severim el işi incik cıncık şeylerle uğraşmayı kuzumOo bak hele görmüştüm o cevheri
Aynen canım kesinlikle öyle bende bayılıyorumSeverim el işi incik cıncık şeylerle uğraşmayı kuzum
Kafa dağıtmaya çok iyi kuzum ya,boncuklarida severimAynen canım kesinlikle öyle bende bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?