Evett alcan ama biraz pahalı satman gerekir oyle diyense olur alanda olurr üşenen bile uğraşamam der alırlarr neler alıyolarr hepgörüyorum ben
Valla dediğin gibi de bir kaç tane yapıp sayfa açmak gerek falan. Bakalım belki yaparım biegün

Reactions: Jou
Ayy valla düşünüyor insan ben ilk battaniye ördüğüm de tamam dedim bu iş benlik örer satarım falan tabi sonra nerdee ama millet neler yapıyor ya. Bazen modelleri görünce yüzüm şöyle oluyır
Evettt bende hep yaparımmdiyorum ama ladta anca dediğin gibi o kadar güzel sayfalar vardı aha bende aynı senin gibi oluyorum. Helal olsun çok güzel iş çıkaran oluyor

Açarsam tabi derim onun için 2 3 tane daha örmem gerek bir battaniyeyle nasıl hesap açayım bu ara daha örmem
Kocanada örcen zatenn oda tamamm onu da örnek olarak atarsınn degişik değişik şeyler örersenn tamamdırrr hemen bitiyorr zaten şıpşaakk

Kocanada örcen zatenn oda tamamm onu da örnek olarak atarsınn degişik değişik şeyler örersenn tamamdırrr hemen bitiyorr zaten şıpşaakk
Aa ona örceğim daha belli değil bakayım örersem atarım

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…